Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering
Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Peeling (kuur) te ondergaan.
Het assortiment peelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig
herstelproces.

Resultaat :
Welke peeling behandeling is het beste voor mijn huid?
Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Peeling behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen.

Hoe werkt een Peeling behandeling?
Bij een Peeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Peeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Peelings
Stap 3: Peeling aangepast aan huidtype
Stap 4: Huidverbeterende producten
Stap 5: Advies producten voor thuisgebruik
1-TCA
Doet een Peeling pijn?
Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw specialist door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Peeling?
De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Peeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw specialist nauwkeurig
opvolgt.

Peelings à La Carte mogelijkheid:

• Firming Enzyme Mask
• Casmara alginaat masker aangepast aan uw huidtype

Vraag uw specialist ook naar de Advanced Essentials behandelingen:
Intensieve peelbehandeling met een milde hersteltijd voor een gericht resultaat en geschikt voor specifieke indicaties zoals anti-aging, acne en pigmentatie.
Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een huid verbeterende behandeling naar instituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 20 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512 peeling2250