PEELING
peeling2250

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Peeling (kuur) te ondergaan.
Een peeling bevat natuurlijke zuren, zoals Glycolzuur, Melkzuur of Salicylzuur die de toplaag van je huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen tevoorschijn komen. Naarmate we ouder worden neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor onze dode huidcellen langer op de huid blijven liggen. Een chemische peeling verminderd rimpels, oneffenheden, zonbeschadiging en acne-littekens sterk. Welke peeling we gebruiken hangt sterk af van verschillende factoren.

Het assortiment peelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig
herstelproces.

Bel ons: 0184-615512   Plan jouw afspraak in

Resultaat :
Welke peeling behandeling is het beste voor mijn huid?
Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Peeling behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen.

Hoe werkt een Peeling behandeling?
Bij een Peeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Peeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Peelings
Stap 3: Peeling aangepast aan huidtype
Stap 4: Huidverbeterende producten
Stap 5: Advies producten voor thuisgebruik
1-TCA
Doet een Peeling pijn?
Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw specialist door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Peeling?
De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Peeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw specialist nauwkeurig
opvolgt.

Peelings à La Carte mogelijkheid:

• Firming Enzyme Mask
• Casmara alginaat masker aangepast aan uw huidtype

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een huid verbeterende behandeling naar Huidinstituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 25 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512