• Persoonlijk behandelplan
  • Vergoed door zorgverzekering
  • Gratis intakegesprek

Grove poriën verminderen met specialistische behandeling

Wilt u uw grove poriën verminderen? Dat begrijpen wij. Grove poriën geven de huid namelijk een onrustig uiterlijk en komen vaak voor in het gezicht. Logisch dat u van ze af wilt. Wij zetten alles op alles om uw grove poriën te verminderen, zodat ze minder opvallen. Kom naar ons huidinstituut en onderga een cosmetische peeling, microneedling of een combinatie van beide.

Grove poriën verminderen door peeling of microneedling

Poriën zijn kleine openingen in de huid voor talg- en zweetkliertjes. Via deze openingen gaat talg en zweet naar het huidoppervlak. Poriën zitten over het hele lichaam en zijn meestal nauwelijks zichtbaar. Poriën kunnen echter groter en grover worden en daardoor meer opvallen. Oorzaken van grove poriën kunnen zijn: een vette huid, verkeerde cosmetica, verstopte poriën en huidveroudering. Grove poriën komen vaak voor op neus, wangen en voorhoofd, omdat de talgklieren op deze lichaamsdelen iets groter zijn. Wij kunnen grove poriën deskundig voor u verminderen door een cosmetische peeling en/of microneedling.

  • Cosmetische peeling. Door een cosmetische peeling vervelt uw huid, waardoor uw huid nieuwe huidcellen aanmaakt. De huid vernieuwt zichzelf binnen 7 tot 10 dagen en uw grove poriën verminderen.
  • Microneedling. Bij microneedling gebruiken we een Dermapen. Deze pen heeft fijne naaldjes die tijdens de behandeling in hoog tempo in de huid vibreren. Hierdoor ontstaan er microscopische kleine gaatjes in de huid, waardoor de huid zich op een natuurlijke manier herstelt. De behandeling stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid als het ware van binnenuit wordt opgevuld.

Neem contact met ons op en zeg uw grove poriën gedag

Wilt u van uw grove poriën af? Wij helpen u hier graag mee. We geven u deskundig advies over welke behandeling voor uw het meest geschikt is en geven u ook tips over welke huidverzorgingsproducten u het best thuis kunt gebruiken. Interesse, vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel dan naar 0184-615512.