Webshop

Klik hieronder op een van onze merken om naar de producten te gaan, of klik hieronder op de knop ‘Shop nu’ om alle producten te bekijken.

Cosmedix vermijdt synthetische stoffen en agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de huid en in plaats daarvan maken ze gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die wetenschappelijk zijn onderzocht op hun effectiviteit.
Onze ultieme missie is om u te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken.Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

Tebiskin is ontworpen om de gehele huidconditie te verbeteren. Deze producten bieden ondersteuning voor, tussen en na verscheidene professionele behandelingen. De producten verbeteren en verlengen de resultaten en gaan complicaties tegen. Tevens zijn de producten op wetenschappelijk onderzoek, gericht op de belangrijkste cellen van de opperhuid en de lederhuid.

De unieke geuren van JANZEN laten je lichaam en geest ontspannen. Een perfect cadeau, voor jezelf – of voor een ander. … Ervaar onze producten.
Lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van uw huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen door de huid.
PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends.
Bescherming tegen de dagelijkse (schadelijke) UV stralen is belangrijk om huidschade en huidveroudering tegen te gaan.
Handig voor onderweg.
Make-up van zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen, een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk geven. Als extra pluspunt bleek bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke invloeden van de zon, dat ze niet verstoppend werken en geen acne veroorzaken.
MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.