Waxen

Professioneel waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid
Te korte- of afgeschoren haren zijn moeilijker/ niet te verwijderen met wax. Bij voorkeur minimaal 10 dagen voor de behandeling niet meer scheren: te korte haren worden niet meegenomen door de wax dus blijven achter in de behandelde huid.
Als je het hele jaar je benen scheert en wil je tijdens je vakantie zorgen vrij genieten: plan dan minstens 2 behandelingen voorafgaande aan je vakantie voor het beste resultaat.
Let op: Als je voor de allereerste keer een waxbehandeling hebt ondergaan, is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Die verdwijnt binnen 24 uur. Mocht je hierna nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen.

Voor het gezicht werken we met de hot wax en Lycojet hars van Lycon.
Hot Wax
Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm! Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. Geschikt voor gelaat, oksels, bikinilijn
Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!
De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

LycoJet
De sensationele en technologisch unieke JET wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax! Geen pincet meer nodig! LycoJET verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet, voor een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel!
Waar de hot wax van Lycon zich richt op het verwijderen van vele en stugge haren, helpt de LycoJet lijn de meest fijne dons haren weg te halen. Het is een effectieve wax nabehandeling, die ervoor zorgt dat het haar langer wegblijft. Bijvoorbeeld in de oksels en bikinilijn. Lycojet wax is zeer geschikt voor waxbehandeling bij de wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen, kaaklijn en volledig gezicht.