ANTI-AGING ZOALS JE HET NOG NOOIT HEBT GEZIEN

Vitamine A is in staat celvernieuwing in de huid te stimuleren voor een gladdere, jeugdig ogende teint. Dit helpt de poriën te reinigen voor een egale teint. Vitamine A verbetert ook de productie van collageen om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden en helpt de vorming van pigment in de huid te blokkeren voor een heldere en egale huid.

Medik8 heeft een assortiment vitamine A-producten voor elk huidtype en elke behoefte. We gebruiken geen traditionele retinylesters (zoals retinyl palmitate) omdat ze erg zwak zijn en slecht door de huid worden opgenomen. In plaats daarvan richten we al onze aandacht op vormen van vitamine A waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze geweldige resultaten opleveren. Bekijk onderstaande vergelijkingstabel.

U kunt erop vertrouwen dat onze vitamine A op instapniveau beter is dan het hoogste niveau van veel concurrenten.

Medik8 is een cosmeceutisch huidverbeteringsmerk. Daarom worden  alleen de beste ingrediënten gebruikt.

VIND JE PERFECTE BEHANDELING

Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geven Medik8-professionals deskundig advies op maat over uw specifieke huidprobleem. Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials, heerlijke oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, er is een behandeling voor iedereen.

MEDIK8 PEELINGS

Chemische peelings zijn ontwikkeld om de huidtextuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, zeer sterke zuren. De bovenste lagen van de huid worden zachtjes afgeschilferd om een heldere, jonger uitziende huidteint te onthullen. Medik8 heeft een reeks van Time-Release chemische peelings van verschillende sterkten en samenstellingen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne of pigmentatie. Time-Release technologie betekent dat de zuren langzaam in de huid worden afgeleverd om een comfortabele ervaring te behouden.. We raden een kuur van 6 peelings aan naast een op maat gemaakte thuisroutine voor maximaal zichtbare resultaten. Bekijk hier onze ’12 Weeks to WOW persoonlijke training voor de huid programma’ om de resultaten te zien die u met Medik8 kunt bereik

MEDIK8 FACIAL

Naast peelings bieden we ook verwennende professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die meestal stappen omvatten zoals peeling, gezichtsbehandelingen, massage en hydratatie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Het gebruik van producten van professionele sterkte in een reeks behandelingen helpt de huidtextuur en huidstevigheid te verbeteren terwijl de huid straalt. Natuurlijk, als uitvinders van de CSA filosofie, zou je verwachten dat al onze behandelingen vitamine C, zonbescherming en vitamine A bevatten, en zo is het ook.

Vitamine C + Zonbescherming overdag
Vitamine A ’s nachts

Onze ultieme missie is om u te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ‘s nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.