• Persoonlijk behandelplan
  • Vergoed door zorgverzekering
  • Gratis intakegesprek

Litteken behandelen

Zo goed als ieder litteken kunnen we behandelen met een littekenbehandeling bij Huidinstituut Callista in Hardinxveld-Giessendam, nabij Gorinchem. Heeft u littekens door acne, brandwonden of een operatie? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Een litteken helemaal verwijderen is lastig, maar wij doen ons best het zo onzichtbaar mogelijk te maken. Zowel een littekenbehandeling als een cosmetische camouflage behoort tot de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

foto ellen, site callista

Uw litteken behandelen: deskundig advies

Opvallende littekens kunnen storend zijn. Ze kunnen u herinneren aan nare gebeurtenissen en uw zelfvertrouwen verminderen. In ons huidinstituut bieden we verschillende vormen van een littekenbehandeling aan, waarbij we het litteken behandelen totdat het zo goed als onzichtbaar is. Door onze specialistische kennis en ervaring weten we welke behandelingen voor u geschikt zijn. In een intakegesprek stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

Medische camouflage als behandeling of finishing touch

Bestaat uw litteken uit een huidverkleuring of huidoneffenheid? Bijvoorbeeld door een pigmentafwijking of bloedvatafwijking? Dan kunnen we uw litteken goed behandelen met medische camouflage. Ook na een intensieve huidbehandeling kan deze techniek worden ingezet om de laatste oneffenheden en kleurafwijkingen weg te werken. Wij brengen de camouflage bij u aan, maar leren u ook hoe u dit zelf kunt doen. Zo kunt u zelf uw litteken behandelen en camoufleren wanneer het u uitkomt.

Kom langs bij ons huidinstituut en zeg uw litteken vaarwel

Vanuit ons instituut helpen we u graag met een littekenbehandeling. Wij zetten al onze kennis en ervaring voor u in, zodat u weer kunt genieten van een mooie en gezonde huid en weer bruist van het zelfvertrouwen. Heeft u interesse in een littekenbehandeling en wilt u een afspraak maken met onze specialist? Bel dan naar 0184-615512.