Uw huid is uniek. Om die reden bieden wij iedere behandeling maatwerk en maatadvies, voor uw huid. Bij elke behandeling wordt een huidanalyse gedaan waardoor ons advies en behandeling nog meer gericht is op uw huidconditie. Ons uitgangspunt is om van elke gezichtsbehandeling een bijzonder fijne ervaring te maken ongeacht welk merk.
Wij hebben een zeer groot aanbod aan behandelingen en zullen in overleg met uw wensen en huidtype een keuze maken met welk merk en wat voor soort behandeling we voor u gaan inzetten.
We beginnen altijd met een intake gesprek en een facemapping,dit is een uitgebreide huidanalyse en maken foto’s van uw huid met onze Observ huidsan.
Het is ons doel om te werken aan huidverbetering, hier voor zijn diverse mogelijkheden.
Door het toepassen van diverse peelings op basis van oa. Glycolzuur.melkzuur,salisylzuur en diverse peptiden kunnen wij gericht een huidprobleem aanpakken doordat elk zuur op een andere diepte van de huid inwerkt.
Natuurlijk zijn ook de klassieke gezichtsbehandelingen bij ons mogelijk maar ook die worden altijd op maat gemaakt voor wat uw huid op dat moment nodig is,niets is standaard.
Wij hebben als uitgaanspunt voorkomen is beter dan genezen,veel huidproblemen moet je voor zijn bv zonbeschadeging leidt tot pigmentvlekken en rimpels,dus altijd een goede bescherming voorkomt dit.

Wij werken met Dermalogica & Dermaquest twee fantastische merken die elkaar ook nog een super aanvullen.
Kijk voor meer informatie over onze merken aanbod onder de button merken.
Mede door dagelijks de juiste producten afgestemd op uw huidtype te gebruiken, krijgt en behoudt u een mooie huid.

Om huidverbetering te bereiken hebben wij er voor gekozen om met producten te werken die:

  • Natuurlijke ingrediënten bevatten
  • Huidverbeterend zijn
  • Vrij van minerale oliën zijn
  • Vrij van parabenen (synthetische conserveringsmiddel) zijn
  • Geen synthetische parfum bevatten
  • Dierproefvrij zijn
  • Milieuvriendelijk zijn

Het is voor mogelijk om de producten van Dermalogica online bij ons te kopen, kijkt u in onze webshop.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor uw gezichtsbehandeling naar huidinstituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 25 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512