Dermalogica is meer dan een beauty of luxe merk, het richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid. Na 1 behandeling ervaart u het verschil en verbetert uw huidconditie zichtbaar. U krijgt uw eigen gezonde, mooie en frisse uitstraling en uw huidconditie herstelt zicht zichtbaar en voelbaar! In de cyclus van 28 dagen, waarin huidvernieuwing plaats vindt, zorgt Dermalogica voor een positieve ontwikkeling. Dermalogica wordt op maat aangeboden.
Een Microzone is een korte resultaat gerichte behandeling van een bepaalde zone van de huid.
Verder zijn er 30 en 45 minuten durende behandelingen,dit zijn ook resultaat gerichte behandelingen en de 60 minuten behandeling is incl. epileren en een drukpuntmassage en de 75 minuten durende behandeling is incl. een volledige gelaatsbehandeling met een touch therapie van handen/armen of voeten.

De oorsprong

Oprichtster Jane Wurwand wilde een productlijn op de markt brengen dat niet de algemene ingrediënten bevatte die vaak een gevoelige huidconditie teweeg brengen. Ze wilde een lijn die, net als medicatie voorgeschreven wordt door een dokter, wordt voorgeschreven door een professioneel huidtherapeut. In samenwerking met Dr. Diana Howard lanceerde ze in 1986 Dermalogica.
In 2001 is Dermalogica naar Nederland gekomen en ook in Nederland is het een enorm succes. Dit gezien de vele awards die de producten in de wacht hebben gesleept en eveneens de meest fantastische ervaringen en resultaten!
Het succes van Dermalogica is gebaseerd op een tweetal factoren:
1. De producten, welke constant verbetert worden
2. De trainingen die de Skin Care therapisten continu volgen

De ingrediënten

De producten van Dermalogica bevatten:
• Plantaardige oliën, die de huid niet verstoppen (niet-comedogeen)
• Aminozuren
• De meest hoge concentraties werkzame stoffen
• Natuurlijke kleurstoffen
• Adstringerende botanische extracten (ipv alcohol) zoals: tea tree en lavendel
• Conserveringsmiddelen die ook in voedsel gebruikt worden, zoals vitamine E.

De volgende ingrediënten zijn NIET aanwezig in Dermalogica® producten, omdat ze irritatie of verstoppingen van de huid kunnen veroorzaken:
• Minerale oliën: petroleumderivaten (zoals paraffine, parrifinum liquidum), die de huid afsluiten en op die manier allerlei huidproblemen veroorzaken.
• Lanoline: beter gekend als “wolvet”, veroorzaker van huidallergieën.
• Parfum: maakt de huid gevoelig, veroorzaakt eveneens huidallergieën.
• Kleurstoffen: verstoppen de huid, veroorzaken cosmetische acné.
• Kruipolie (Isopropyl Myristate): zit vaak in foundations en kan mee-eters en contactallergie veroorzaken.
• Natriumhydroxide: een bijtend soda, dat vaak gebruikt wordt in shampoo, scheerzeep, crème en nagelriemoplosser.
• SD alcohol: verstoort de zuurgraad van de huid, droogt uit en veroorzaakt een beschadigde huidbarrière.

Winkel
Omdat jouw huid altijd aan verandering onderhevig is adviseren wij om voor de aanschaf van producten langs te komen in onze salon voor een gratis Face Mapping huidanalyse. Zo weet je zeker dat je de juiste producten aanschaft en kan je ze testen op jouw huid.
Alléén bij aankopen in onze winkel spaar je automatisch punten voor korting op jouw dermalogica producten.

Webshop
Weet je precies wat je nodig hebt en wil je het graag thuis laten bezorgen dan kan je terecht bij de webshop van dermalogica.Het is voor mogelijk om de producten van Dermalogica online bij ons te kopen.
klikt u op de onderstaande banner.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een behandeling op maat gemaakt aan uw wensen naar instituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 20 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512