• Persoonlijk behandelplan
 • Vergoed door zorgverzekering
 • Gratis intakegesprek

Dermalogica kopen

Wilt u producten van Dermalogica kopen of advies over deze artikelen? Neem dan contact op met de specialisten van Huidinstituut Callista. Wij vertellen u graag alles over deze huidverzorgingsproducten waarmee iedereen een mooie en gezonde huid kan krijgen. Direct artikelen kopen in onze winkel is ook mogelijk.

Producten van Dermalogica kopen en diverse huidbehandelingen

Dermalogica is meer dan een beauty of luxe merk, het richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid. Na 1 behandeling ervaart u al verschil en verbetert uw huidconditie zichtbaar. U krijgt een gezonde, mooie en frisse uitstraling en uw huidconditie herstelt zicht zichtbaar en voelbaar! In de cyclus van 28 dagen, waarin huidvernieuwing plaatsvindt, zorgt Dermalogica voor een positieve ontwikkeling.

Een MicroZone is een korte op resultaatgerichte behandeling voor een bepaalde zone van de huid. Verder zijn er 30 en 45 minuten durende behandelingen. Dit zijn ook op resultaatgerichte behandelingen. De 60 minuten behandeling is inclusief epileren en een drukpuntmassage en de 75 minuten durende behandeling is inclusief een volledige gelaatsbehandeling met een touch therapie van handen/armen of voeten.

De oorsprong van Dermalogica

Oprichtster Jane Wurwand wilde een productlijn op de markt brengen die niet de algemene ingrediënten bevatten die vaak een gevoelige huidconditie teweeg brengen. Ze wilde een lijn die, net als medicatie door een dokter, wordt voorgeschreven door een professional. In samenwerking met Dr. Diana Howard lanceerde ze in 1986 Dermalogica.

In 2001 kwam Dermalogica naar Nederland en werd hier een enorm succes. Dit gezien de vele awards die de producten in de wacht hebben gesleept en eveneens de meest fantastische ervaringen en resultaten. Het succes van Dermalogica is gebaseerd op een tweetal factoren:

 • De producten, welke constant verbeterd worden.
 • De trainingen die de Skin Care therapeuten continu volgen.

De ingrediënten van Dermalogica

De producten van Dermalogica bevatten:

 • Plantaardige oliën die de huid niet verstoppen (niet-comedogeen).
 • De meest hoge concentraties werkzame stoffen.
 • Natuurlijke kleurstoffen.
 • Adstringerende botanische extracten (i.p.v. alcohol) zoals tea tree en lavendel.
 • Conserveringsmiddelen die ook in voedsel gebruikt worden, zoals vitamine E.

De volgende ingrediënten zijn NIET aanwezig in Dermalogica producten, omdat ze irritatie of verstopping van de huid kunnen veroorzaken:

 • Minerale oliën: petroleumderivaten (zoals paraffine, paraffinum liquidum), die de huid afsluiten op die manier allerlei huidproblemen veroorzaken
 • Lanoline: beter gekend als “wolvet”, veroorzaker van huidallergieën.
 • Parfum: maakt de huid gevoelig, veroorzaakt eveneens huidallergieën.
 • Kleurstoffen: verstoppen de huid, veroorzaken cosmetische acne.
 • Kruipolie (Isopropylmyristaat): zit vaak in foundations en kan mee-eters en contactallergie veroorzaken.
 • Natriumhydroxide: een bijtend soda, dat vaak gebruikt wordt in shampoo, scheerzeep, crème en nagelriemoplosser.
 • SD alcohol: verstoort de zuurgraad van de huid, droogt uit en veroorzaakt een beschadigde huidbarrière.

Persoonlijk advies: op afspraak of in onze Dermalogica Skin-bar

Voor ieder huidtype heeft Dermalogica producten waarmee de huidconditie verbetert en de huid gezond blijft. Maar welke producten zijn geschikt voor u en hoe krijgt u uw huid daarmee in topconditie? Als u een optimaal resultaat wilt bereiken, is deskundig advies onmisbaar. Doordat uw huid altijd aan verandering onderhevig is, is het verstandig regelmatig een specialist te raadplegen. Maak daarom een afspraak bij onze gecertificeerde Dermalogica expert. U ondergaat dan een nauwkeurige huidanalyse, ontvangt persoonlijk advies en kan meteen bij ons Dermalogica producten kopen. Of kom langs in onze Dermalogica Skin-bar, waar u vrijblijvend producten kunt uitproberen.

Koop uw Dermalogica producten in onze winkel en spaar voor korting

Weet u al welke producten u nodig heeft? Dan kunt u deze meteen kopen in onze winkel. Dan spaart u ook automatisch punten waarmee u korting krijgt op uw Dermalogica producten. Wilt u zeker weten dat wij uw artikelen op voorraad hebben? Geef uw bestelling dan online door of bel naar 0184-615512. Ook voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u dit telefoonnummer bellen.