• Persoonlijk behandelplan
 • Vergoed door zorgverzekering
 • Gratis intakegesprek

Dermalogica

Wilt u producten van Dermalogica kopen of advies over deze artikelen? Neem dan contact op met de specialisten van Huidinstituut Callista. Wij vertellen u graag alles over deze huidverzorgingsproducten waarmee iedereen een mooie en gezonde huid kan krijgen. Direct artikelen kopen in onze winkel is ook mogelijk.

Producten van Dermalogica kopen en diverse huidbehandelingen

Dermalogica is meer dan een beauty of luxe merk, het richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid. Na 1 behandeling ervaart u al verschil en verbetert uw huidconditie zichtbaar. U krijgt een gezonde, mooie en frisse uitstraling en uw huidconditie herstelt zicht zichtbaar en voelbaar! In de cyclus van 28 dagen, waarin huidvernieuwing plaatsvindt, zorgt Dermalogica voor een positieve ontwikkeling.

We hebben diverse soorten behandelingen:

 • Face Fit  is een korte 10 minuten  op resultaatgerichte behandeling voor een snelle boost van de huid.
 • Skin Bar: Neem plaats aan de Skin Bar en gun uzelf een miniworkshop huidverzorging in slechts 10 minuten.
 • ProSkin 30 :  Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft
 • ProSkin 45 : en gepersonaliseerde 45 -minuten behandeling gericht op het uitreingen van de huid.
 • ProSkin 60 : Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.
 • ProSkin 30 Expert Active : Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s meest krachtige peeling: Pro Power Peel.
 • ProSkin 60 Expert Active : De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.

De oorsprong van Dermalogica

Oprichtster Jane Wurwand wilde een productlijn op de markt brengen die niet de algemene ingrediënten bevatten die vaak een gevoelige huidconditie teweeg brengen. Ze wilde een lijn die, net als medicatie door een dokter, wordt voorgeschreven door een professional. In samenwerking met Dr. Diana Howard lanceerde ze in 1986 Dermalogica.

In 2001 kwam Dermalogica naar Nederland en werd hier een enorm succes. Dit gezien de vele awards die de producten in de wacht hebben gesleept en eveneens de meest fantastische ervaringen en resultaten. Het succes van Dermalogica is gebaseerd op een tweetal factoren:

 • De producten, welke constant verbeterd worden.
 • De trainingen die de huidexperts continu volgen.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica’s producen zijn vrij van microplastics en daarnaast gebruiken wij nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. Daarnaast zijn bijna al onze producten vegan (op 4 producten na) en worden onze producten niet getest op dieren. PETA en Leaping Bunny hebben ons erkend als dierproefvrije organistie.

Duurzaamheid

Om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken waar mogelijk, worden onze producten verpakt in FSC gecertificeerd milieuvriendelijk karton en papier. Ons streven is om voor het einde van 2020, 90% van onze verpakkingen recyclebaar of bio-afbreekbaar te maken. Een groot deel van onze verpakkingen is al duurzaam. Daarnaast worden FSC gecertificeerde verzenddozen gebruikt en worden deze gevuld met mais chips die bio-afbreekbaar zijn.

De ingrediënten van Dermalogica

De producten van Dermalogica bevatten:

 • Plantaardige oliën die de huid niet verstoppen (niet-comedogeen).
 • De meest hoge concentraties werkzame stoffen.
 • Natuurlijke kleurstoffen.
 • Adstringerende botanische extracten (i.p.v. alcohol) zoals tea tree en lavendel.
 • Conserveringsmiddelen die ook in voedsel gebruikt worden, zoals vitamine E.

De volgende ingrediënten zijn NIET aanwezig in Dermalogica producten, omdat ze irritatie of verstopping van de huid kunnen veroorzaken:

 • Minerale oliën: petroleumderivaten (zoals paraffine, paraffinum liquidum), die de huid afsluiten op die manier allerlei huidproblemen veroorzaken
 • Lanoline: beter gekend als “wolvet”, veroorzaker van huidallergieën.
 • Parfum: maakt de huid gevoelig, veroorzaakt eveneens huidallergieën.
 • Kleurstoffen: verstoppen de huid, veroorzaken cosmetische acne.
 • Kruipolie (Isopropylmyristaat): zit vaak in foundations en kan mee-eters en contactallergie veroorzaken.
 • Natriumhydroxide: een bijtend soda, dat vaak gebruikt wordt in shampoo, scheerzeep, crème en nagelriemoplosser.
 • SD alcohol: verstoort de zuurgraad van de huid, droogt uit en veroorzaakt een beschadigde huidbarrière.

Persoonlijk advies: op afspraak of in onze Dermalogica Skin-bar

Voor ieder huidtype heeft Dermalogica producten waarmee de huidconditie verbetert en de huid gezond blijft. Maar welke producten zijn geschikt voor u en hoe krijgt u uw huid daarmee in topconditie? Als u een optimaal resultaat wilt bereiken, is deskundig advies onmisbaar. Doordat uw huid altijd aan verandering onderhevig is, is het verstandig regelmatig een specialist te raadplegen. Maak daarom een afspraak bij onze gecertificeerde Dermalogica expert. U ondergaat dan een nauwkeurige huidanalyse, ontvangt persoonlijk advies en kan meteen bij ons Dermalogica producten kopen. Of kom langs in onze Dermalogica Skin-bar, waar u vrijblijvend producten kunt uitproberen.

 

Koop uw Dermalogica producten in onze winkel en spaar voor korting

Weet u al welke producten u nodig heeft? Dan kunt u deze meteen kopen in onze winkel. Dan spaart u ook automatisch punten waarmee u korting krijgt op uw Dermalogica producten. Wilt u zeker weten dat wij uw artikelen op voorraad hebben? Geef uw bestelling dan online door of bel naar 0184-615512. Ook voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u dit telefoonnummer bellen.