PUPA is het meest trendy Italiaans make-up merk van dit moment. Vernieuwend, spraakmakend, verrassend, trendsettend en ultra-hip!
PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte, met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed..
Niet voor niets hebben veel BN-ers inmiddels via hun visagist PUPA ontdekt en daarmee behoort PUPA tot niet-te-missen-must-haves…
“Wie Pupa eenmaal ontdekt, is verkocht”.

Op diverse dagen in het jaar is er een PUPA-visagist aanwezig in de salon om u een leuke dag te bezorgen door middel van een workshop. Hierbij leert dan hoe u zichzelf eenvoudig voor elke gelegenheid kunt opmaken.
Uiteraard kun je buiten deze dagen ook bij ons terecht voor een persoonlijk visagie advies.

Bruidsmake-up

Het mooiste moment van je leven… Het is een cliché maar zeker van toepassing. Je wilt een verpletterende look. Door vooraf een proef make-up vast te stellen, gaan we samen met u kijk naar de make-up die het beste bij u past, kijken we naar het gezicht, de kleuren van de bruidskleding en natuurlijk je persoonlijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat u straalt op je trouwdag
Bruidsmake-up is inclusief ampul.

Wij adviseren u een gezichtsbehandeling te ondergaan voor uw trouwdag, zodat uw wenkbrauwen mooi gemodelleerd zijn en uw huid er stralend en fris uit ziet op de dag van uw leven!

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een mooie make-up naar Huidinstituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 20 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512