Rimpels verminderen

Rimpels verminderen doen wij binnen ons instituut door verschillende behandeltechnieken.
Via een uitgebreid intake gesprek wordt bekeken welke behandeling het beste is voor uw huidconditie en huidwensen.
*.Micro needling met de DermaPen is bijzonder effectief bij Rimpels (fronsrimpels, oogrimpels, neuslippenplooi, bovenlip, littekens).
We hebben de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken in het weefsel. Per gebied en huidprobleem wordt dit bekeken op welk niveau gewerkt gaat worden.

*.Een mooie huid start van binnenuit! Belangrijke stoffen vanuit voeding of voedingssupplementen zijn nodig om tot een mooie huid te komen. Tekorten geven huidproblemen als een vale huid, acne, rimpels, couperose etc. LavieSage heeft bijzondere producten voor een gezonde stralende huid met minder rimpels.

* Cosmedische peelings, Door middel van een sterk geconcentreerde peeling is het mogelijk celvernieuwend op de huid te werken. soms kan er kan een lichte vervelling ontstaan, en bij de hele sterke peelings kan de huid erger gaan vervellen. Maar voorafgaand op de behandeling krijgt u een intakegesprek waarin wordt bepaald welke methode het meest geschikt is houden we rekening met uw wensen.

* Advies voor thuisgebruik, zonder de verzorging thuis krijgen we geen resultaat. De huid moet met de juiste producten verzorgt & voorbereidt worden op de behandeling in ons instituut.

Wij informeren u graag tijdens een intakegesprek uw mogelijkheden. Bel voor meer informatie 0184-615512