HUIDVEROUDERING

couperose

Huidveroudering / verslapping  kunnen wij  binnen ons instituut behandelen met verschillende behandeltechnieken.
Via een uitgebreid intake gesprek en de Observ huidscan wordt bekeken welke behandeling het beste is voor uw huidconditie en huidwensen.

  • Maatwerk door gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen
  • Micro needling d.m.v  de DermaPen is bijzonder effectief bij Rimpels (fronsrimpels, oogrimpels, neuslippenplooi, bovenlip, littekens).
    Met de pen is het mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken in het weefsel. Per gebied en huidprobleem wordt dit bekeken op welk niveau gewerkt gaat worden.
  • Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren. De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt in zeven tot tien dagen. Door deze snelle vernieuwing vervagen fijne lijntjes en pigmentvlekken, herstelt zonschade en wordt een grove huidstructuur verfijnd. Daarnaast maakt de peeling uw huid strakker, gladder en jonger, ongeacht uw leeftijd, huidskleur of huidtype.
  • Een mooie huid start van binnenuit! Belangrijke stoffen vanuit voeding of voedingssupplementen zijn nodig om tot een mooie huid te komen. Tekorten geven huidproblemen als een vale huid, acne, rimpels, couperose . LavieSage heeft bijzondere producten voor een gezonde stralende huid met minder rimpels.

Bel ons: 0184-615512   Plan jouw afspraak in

* Advies voor thuisgebruik, zonder de verzorging thuis krijgen we geen resultaat. De huid moet met de juiste producten verzorgt & voorbereidt worden op de behandeling in ons instituut.

Wij informeren u graag tijdens een intakegesprek uw mogelijkheden. Bel voor meer informatie 0184-615512