GELLACk.

Wij werken met een professionele, semipermanent nagellaksysteem met LED-technologie in diverse kleuren met de unieke ‘keratin care technology’, die provitamine B5 en een extract van vitamine E bevat, om de nagels te verzorgen en bevat bijna geen acrylaten dus geen allergieën.
Wij vinden het erg belangrijk dat dit systeem geen acrylaten bevat en dat de natuurlijke nagel intact wordt gehouden, geen lagen afvijlen maar de natuurlijke nagel wordt juist versterkt door deze producten.
Met dit professionele systeem garanderen we tot veertien dagen kleur, glans én verzorging van de nagel.
essie

Voor mensen die geen kunstnagels willen, of kunstnagels mogen vanwege hun beroep, maar wel hun nagels willen verstevigen.

Bel ons: 0184-615512 Plan jouw afspraak in

GELLAC kan helpt mensen met broze, inscheurende, en splijtende nagels. De behandeling zorgt er voor dat de vochtbalans in de natuurlijke nagel op peil blijft.
De behandeling bestaat uit het prepareren van uw natuurlijke nagel. (nagelriemen behandelen, dode huidcellen verwijderen en de natuurlijke nagel dof maken voor een goede hechting van de gellack) Uw nagels worden in vorm gevijld. Dan wordt er een speciale proteine bonder aangebracht, ook dit bevordert de hechting. Daarna worden er 2 laagjes gellack aangebracht, die uitharden onder een UV-lamp.

De gellack blijft ongeveer 14 dagen mooi zitten en wordt bij verwijdering losgeweekt van uw eigen nagel.Dat betekend dat de gel er niet wordt afgevijld!!