WAT IS COUPEROSE?

Een toename van kleine bloedvaatjes ( teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele ( tot ontelbare) zeer kleine bloedvaatjes in de huid van het gelaat. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door vele mensen als cosmetisch storend ervaren. Weersomstandigheden, aanleg en leefomstandigheden kunnen couperose verergeren.

WAARDOOR ONTSTAAT COUPEROSE?
Wanneer het samenstrekken en verwijderen van de haarvaatjes verstoord raakt ontstaan er rode vlekjes, bolletjes en draadjes. De haarvaatjes reageren door wijder en nauwer te wordenonder invloed van warmte en kou, gekruid voedsel, alcohol en dergelijke.

WELKE BEHANDELING IS ER VOOR COUPEROSE ?
Met de veilige Blend-Methode, door de coagulatie worden de vaatjes dichtgebrand / Met het IPL -licht kunnen we snel een groter gebied behandelen. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid adertjes in het gezicht. Om er zeker van te zijn dat de huid met de juiste producten thuis wordt behandeld bieden we deze behandeling altijd aan incl. een kitje met huidverzorging voor thuis.

Wanneer haarvaatjes beschadigd zijn, blijven ze openstaan en stroomt er continu bloed doorheen. Als rode draadjes zijn ze zichtbaar. Met onze behandeling worden deze rode lijntjes minder zichtbaar gemaakt, zodat de huid er rustiger uitziet.
Daarnaast hebben wij speciale gezichtsbehandelingen die de huidirritatie verminderen en de huid verzachten. Met een advies voor thuisproducten brengen we samen de huid in optimale conditie.

Bel ons: 0184-615512   Plan jouw afspraak in

pigader

Ook ontsierende bloedblaasjes op het lichaam kunnen we veilig en snel verwijderen.

bloedblaasjes
Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor uw behandeling om deze ontsierende adertjes te verwijderen naar Huidinstituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 25 jaar uw vertrouwde adres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184:615512