• Persoonlijk behandelplan
  • Vergoed door zorgverzekering
  • Gratis intakegesprek

Pigmentvlekken behandelen

Als u effectief en deskundig uw pigmentvlekken wilt laten behandelen, gaat u naar Huidinstituut Callista in Hardinxveld-Giessendam. Het is zeer begrijpelijk dat u van uw pigmentvlekken af wilt. Doordat pigment zich ophoopt in de huid ontstaan er donkere vlekken. Deze vlekken kunnen storend zijn en bovendien uitgroeien tot huidkanker. Wij behandelen op professionele wijze, waardoor uw pigmentvlekken op een veilige manier verwijderd of verminderd worden.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Pigmentvlekken behandelen: ontdek de mogelijkheden

In de huid is de kleurstof melanine aanwezig. Dit pigment geeft kleur aan huid en haren. Door de huid bloot te stellen aan veel zonlicht wordt er veel melanine aangemaakt en dit kan zich vervolgens ophopen in de huid. Hierdoor ontstaan er donkere vlekken. Deze pigmentvlekken kunt u voorkomen door matig te zonnen, uw huid te beschermen tegen uv-straling en verbranding te voorkomen. Maar wanneer u pigmentvlekken heeft, zijn deze wel te behandelen. U ondergaat eerst een uitgebreide huidscan. Daardoor weten we hoe diep het pigment in uw huid zit en stellen we een behandelplan op. Wij bieden de verschillende behandelingen aan, waaronder Micro Needling. Daarnaast ook:

  • Cosmetische peelings
  • Aanstippen met TCA
  • LPL-licht behandeling
  • Producten die de aanmaak van melanine remmen, geschikt voor thuisgebruik

pigment op handen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Als u pigmentvlekken laat behandelen bij ons, is het aantal behandelingen afhankelijk van de hoeveelheid en de diepte van het pigment in uw huid. Hoe dieper het pigment in de huid zit, des te lastiger het te verwijderen is en hoe meer behandelingen er nodig zijn. Ook de mate waarin u zich beschermt tegen uv-licht en welke huidproducten u thuis gebruikt, zijn van invloed op de hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft.

Laat uw pigmentvlekken behandelen en krijg een egalere huid

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in huidbehandelingen. Laat uw pigmentvlekken of andere huidoneffenheden behandelen en profiteer van onze kennis en specialistische technieken. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0184-615512. Ook voor vragen en meer informatie kunt u dit telefoonnummer bellen. Wij helpen en adviseren u graag.

willy borst