Kom je met ons kennismaken?

Jouw eerste afspraak bij Huidinstituut Callista

Bij Huidinstituut Callista staan we voor personalisatie en maken we iedere behandeling op maat. Daarom vinden we het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van jouw wensen en behoeften. Alleen dan kunnen we het perfecte behandel- en product advies samenstellen. Met de Meet & Treat starten we jouw huidverbeteringstraject.

Bij Huidinstituut Callista werken we samen aan jouw huid. Wij voorzien je van de beste behandeling en adviezen en jij gaat thuis aan de slag om zo samen jouw huid in topconditie te brengen. Lijkt het je wat? Lees dan snel verder wat deze Meet & Treat  inhoudt.

Discover

Tijdens de Meet & Treat leren we jou en jouw huid kennen en bekijken we of we de juiste match voor elkaar zijn. We bespreken je wensen en en door middel van diverse foto’s die worden gemaakt met de Observ, krijgen we een goed beeld van wat er zich in je huid afspeelt. Samen bekijken we waar we aan gaan werken. Aan de hand van de verzamelde informatie stellen we een op maat gemaakt behandel- en product advies samen. Dit is de start naar jouw meest gezonde huid.

Hoe ziet deze afspraak er uit?

  • We starten met het maken en doornemen van de foto’s.
  • We spreken samen al jouw persoonlijke wensen en behoeften door. Je Huid Expert zal je diverse vragen stellen om jouw huiddoelen goed in kaart te kunnen brengen en te bekijken of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee dienen te houden.
  • Je krijgt een kennismakingsbehandeling om te zien hoe je huid reageert op de producten en onze werkwijze te ervaren.
  • Je krijgt een op maat gemaakt behandel- en product advies voor de start van jouw huidverbeteringtraject.
  • Bij de Meet & Treat Plus krijg je een  kit met producten van Cosmedix aangepast aan jouw huidtype mee voor thuis.
  • Zijn we een goede match en heb je zin om te beginnen aan jouw meest gezonde huid? Dan maken we direct een nieuwe afspraak voor je vervolgbehandeling.

Wat zijn onze verwachtingen van jou?
Om het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw huidexpert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw huidexpert  gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

‘Wist je dat…  maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?’

We werken met twee merken , Cosmedix en Medik 8.  Afhankelijk van jouw wensen en huidbehoefte kiezen we samen welk merk we in gaan zetten voor jouw skin care.

 

Je verlaat ons instituut met een stralende huid!

Bel ons: 0184-615512Plan jouw afspraak in

Na een week nemen wij contact met u op om te vragen hoe het met uw huid gaat en hoe u de behandeling heeft ervaren.