couperose

De celdeling wordt steeds trager naarmate we ouder worden en daarmee neemt de aanmaak collageen en elastine af, met als gevolg verslapping en rimpelen van de huid.

We hebben diverse behandelingen om het verouderingsproces te verminderen en vertragen. Met goede producten voor thuis houden we huid in balans en kunnen we het verouderingsproces remmen, om de rimpels en verslapping echt te verminderen zijn intensieve behandelingen nodig.
Om tot een perfect resultaat te komen is het belangrijk om zowel vanuit de binnenkant ( voedingssupplementen gericht op de huid) als vanuit de buitenkant te werken.

Bel ons: 0184-615512   Plan jouw afspraak in

We werken met micro needling, cosmedische peelings in diverse levels en met de Oxygeneo om de huidveroudering aan te pakken.
Met cosmedische peelings worden er gecontroleerd diverse laagje van de huid opgelost om een stralende jonge huid te verkrijgen, elk zuur werkt op een ander level van de huid en daardoor op een ander probleem. Ook zijn er peelings die een combinatie van zuren bevatten. Hoe hoger het level van de peeling hoe meer resultaat maar ook meer hersteltijd van de huid.
Met Micro Needling wordt de celvernieuwing gestimuleerd.
Met de chirurgische Micro Needling-roller worden duizenden gecontroleerde microkanaaltjes/wondjes gemaakt. Door deze kanaaltjes transporten werkstoffen dieper in de huid.
De huid zet zichzelf vervolgens aan tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

De Oxygeno is een 5 in 1 behandeling die een combinatie biedt van exfoliatie-zuurstof- dermabrasie – radiofrequentie en ultrasound voor prachtige resultaten.

Tijdens een uitgebreid intakegesprek kijken wat voor u de beste keuze is qua behandelingen.