Professionele behandeling
this-is-not-a-facial-this-is-a-skin-treatment
Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele treatments doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Door middel van een grondige Face Mapping voorafgaand aan de behandeling, kan deze altijd worden aangepast aan jouw huidbehoefte op dat moment en kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Huidverbetering en huidresultaten,dat is wat telt!

Hoe is een dermalogica treatment opgebouwd?

Voorafgaand aan elke behandeling wordt gestart met het invullen van jouw Consultation Card. Op die manier komt de Dermalogica Expert zoveel mogelijk te weten over jouw huid, je leefstijl en mogelijke contra-indicaties voor een behandeling.
Een behandeling begint altijd met de dubbele reiniging van Dermalogica: een methode waarbij eerst met een reiniger (PreCleanse) op basis van plantaardige oliën alle hardnekkige vuil van de huid wordt verwijderd. Hierna volgt een tweede, conditionerende cleanser die de huid grondig reinigt en verzorgt.
Na de dubbele reiniging vindt de Face Mapping huidanalyse plaats. Een uitvoerige huidanalyse waarbij de huid wordt onderverdeeld in veertien zones. Op basis van deze analyse wordt de behandeling op maat gemaakt.
Indien de huid het toelaat, zal de volgende stap een intensieve professionele exfoliatie zijn.
De exfoliatie wordt gevolgd door een massage, professioneel serum en masker. Tijdens het intrekken van het masker zal je stresslevel zeker verlagen door een Touch Therapy massage naar keuze!
De behandeling wordt afgesloten met een verzorging met SPF, zodat de huid beschermd is tegen huidverouderende UV-stralen.
Ten slotte zal jouw Dermalogica Expert je voorzien van een productadvies en persoonlijk behandelplan. Dit zorgt ervoor dat je de in de behandeling behaalde resultaten thuis kunt optimaliseren.