Afspraak

Op deze pagina kunt u een afspraak maken met 1 van onze medewerkers.
Als u al klant bent en uw emailadres is bij ons bekend dan wordt uw laatste behandeling zichtbaar.
Komt u voor het eerst bij ons dan is het ook mogelijk om online een afspraak te maken.

Annuleren afspraak

Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren geannuleerd te  worden, misschien kunnen wij dan nog een andere klant behandelen in de tijd die vrij komt. Mocht u toch verhinderd zijn en annuleert u de afspraak niet vóór 48 uur, dan zijn wij genoodzaakt 50 % van de gereserveerde behandelingskosten in rekening te brengen.
Doordat de afspraak kort voor aanvang wordt afgezegd hebben wij geen tijd meer om die tijd een andere invulling te geven. U houdt dan een plek vast voor iemand anders, die op dat moment niet kan komen. Onze kosten gaan door zonder inkomsten.Afmeldingen in het weekend ( behalve zaterdag tot 13:00) zijn niet mogelijk, ook niet via de E-mail, deze komen niet op tijd aan. We willen alle klanten gelijk behandelen en daarom zijn op  deze regels zijn er geen uitzonderingen mogelijk.Deze voorwaarden gelden zowel voor annulering als voor het verzetten van de afspraak.Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ziekte van u of van uw kinderen, files, autopech, e.d.
Wij hebben natuurlijk begrip voor uw situatie, en daarom verwachten ook begrip van u onze situatie bij te late annulering.Wij hopen uw begrip hiervoor.

Vriendelijke groeten,

Willy, Angela, Janka, Diana en Nikki