Afspraak Maken

Plan je afspraak eenvoudig in via onderstaande reserveringssysteem,
door te bellen naar 0184-615512 of door te mailen naar info@instituutcallista.nl

Op deze pagina kunt u eenvoudig een afspraak maken voor je behandeling met 1 van onze medewerkers.

Probeer zoveel mogelijk op tijd te komen.

Je kunt er eenvoudig online een afspraak maken op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Klik medewerker en op de behandeling van jouw keuze en daarna op “volgende stap”, kies een datum en tijdstip, vul uw gegevens in en bevestig vervolgens met de groene balk. Mocht je vragen hebben over prijzen of behandelingen dan kun je telefonisch contact opnemen met 0184-615512 of mailen naar info@instituutcallista.nl

Let op! dat het annuleren of verplaatsen van een afspraak tot 48 uur van tevoren mogelijk is. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Let op! Bevestigingsmails kunnen in de spambox terecht komen.

 

Annuleren afspraak

Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren geannuleerd te worden, misschien kunnen wij dan nog een andere klant behandelen in de tijd die vrij komt. Mocht u toch verhinderd zijn en annuleert u de afspraak niet vóór 48 uur, dan zijn wij genoodzaakt 50 % van de gereserveerde behandelingskosten in rekening te brengen.
Doordat de afspraak kort voor aanvang wordt afgezegd hebben wij geen tijd meer om die tijd een andere invulling te geven. U houdt dan een plek vast voor iemand anders, die op dat moment niet kan komen. Onze kosten gaan door zonder inkomsten.
We willen alle klanten gelijk behandelen en daarom zijn op deze regels zijn er geen uitzonderingen mogelijk. Deze voorwaarden gelden zowel voor annulering als voor het verzetten van de afspraak. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ziekte van u of van uw kinderen, files, autopech, e.d.
Wij hebben natuurlijk begrip voor uw situatie, en daarom verwachten ook begrip van u voor onze situatie bij te late annulering.
Vriendelijke groeten,
Willy van den Bout