Een huid zonder acne, dat wil toch iedereen!
Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen wordt heel vaak geassocieerd met de puberteit, een periode die gekenmerkt wordt door hormonen die door het lijf gieren. Maar steeds meer volwassenen krijgen met acne en ontstekingen te maken.
Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dit in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, een verstopping en rode vlekken maar ook tot ontstekingen rondom de follikel, wat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes.
Onze voeding heeft een zeer belangrijke invloed op acne, door dit te bekijken en door de voedingssuplementen in te zetten van laviesage bereiken we geweldige resultaten.

Heeft u last van acne en wilt u heel graag uw acne huidproblemen oplossen?
Wij hebben in ons instituut goede behandelmethodes en producten om de huid thuis optimaal te kunnen verbeteren, we moeten om tot een mooi resultaat te komen als team kunnen samenwerken. Het is niet mogelijk om acne te behandelingen zonder goed behandelplan, wij adviseren om te starten met een behandelkuur in combinatie met de juiste producten voor thuis om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Wat kan tegen Acne gedaan worden?
Naast het goed reinigen en het verwijderen van de verstoppingen gaan we wat aan de slag met ingrediënten als glycolzuur, salicylzuur en vitamine A. Deze werkstoffen hebben een wetenschappelijke bewezen positieve werking op de huid, de follikel en acnelittekens. Deze producten kunnen wij gaan inzetten als u uw huid hier op voorbereid is door thuis de aanbevolen producten te gebruiken.

Wat kunt u verwachten van bv een salisylzuurpeeling?
De peeling op basis van salisylzuur verbetert de huidconditie, lost de overmatige talg op en zorgt voor een sneller en krachtiger resultaat van de thuisproducten. De peeling verwijdert abnormale verhoorning van de huid, zuivert de porien en vermindert de verstoppingen. De huid kan thuis na een dag of drie iets gaan schilferen.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar.
Als enige specialist in Hardinxveld en omstreken zijn wij in het bezit van de specialisatie acne ,hierdoor kunt in aanmerkingen komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Wat kun je zelf doen om je huid te verbeteren?.

  • De huid goed  reinigen met een cleansing gel aangepast aan je huidtype.
  • Geen cosmetica gebruiken met paraffine,deze ingrediënten verstoppen juist de huid. Producten zonder alcohol, dit droogt de huid uit en geeft vele problemen. Geen parfum in je producten, je geeft alleen maar irritatie.
  • Zelf van de huid afblijven (om littekens te voorkomen);
  • Zon met mate. Het heeft eerst een gunstig effect. Het maakt de talg dunner en werkt bacterie-remmend. Maar daarna is de huid verdikt om zich te beschermen tegen de zon. En dan zullen de talgklieren nog veel meer verstoppen en is er meer kans op pigmentvlekjes en littekens;
  • Een afspraak maken in ons instituut voor een professionele acne behandeling.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een acne behandeling naar Huidinstituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 25 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512