Wij helpen u van uw acne af!
Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen wordt heel vaak geassocieerd met de puberteit, een periode die gekenmerkt wordt door hormonen die door het lijf gieren. Maar steeds meer volwassenen krijgen met acne en ontstekingen te maken.
Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dit in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, een verstopping en rode vlekken maar ook tot ontstekingen rondom de follikel, wat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes.

Heeft u last van acne en wilt u heel graag uw acne huidproblemen oplossen?
Wij hebben in ons instituut goede behandelmethodes en producten om de huid thuis optimaal te kunnen verbeteren, zodat we als team kunnen samenwerken. Wij raden aan om een aantal acne behandelingen te ondergaan.

Wat kan tegen Acne gedaan worden?
Naast het goed reinigen en het verwijderen van de verstoppingen gaan we wat aan de slag met ingrediënten als glycolzuur, salicylzuur en vitamine A. Deze werkstoffen hebben een wetenschappelijke bewezen positieve  werking op de huid, de follikel en acnelittekens. Deze producten kunnen wij gaan inzetten als u uw huid hier op voorbereid is  door thuis de aanbevolen producten te gebruiken.

Wat kunt u verwachten van bv een salisylzuurpeeling?
De acnepeeling verbetert de huidconditie en zorgt voor een snellere en krachtigere resultaten van thuisproducten. De peeling verwijdert abnormale verhoorning van de huid, zuivert de porien en vermindert de verstoppingen. De huid kan thuis na een dag of drie iets gaan schilferen.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar.
Als enige specialist in Hardinxveld en omstreken zijn wij in het bezit van de specialisatie acne ,hierdoor komt u in aanmerkingen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Wat kan je zelf doen?

  • De huid voorzichtig reinigen met een ongeparfumeerde cleansing gel;
  • Geen cosmetica gebruiken met paraffine of lanoline. Deze ingrediënten verstoppen juist de huid;
  • Zelf van de huid afblijven (om littekens te voorkomen);
  • Zon met mate. Het heeft eerst een gunstig effect. Het maakt de talg dunner en werkt bacterie-remmend. Maar daarna is de huid verdikt om zich te beschermen tegen de zon. En dan zullen de talgklieren nog veel meer verstoppen en is er meer kans op pigmentvlekjes en littekens;
  • Een afspraak maken in ons instituut voor een professionele acne behandeling.

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een acne behandeling naar instituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 20 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512