• Persoonlijk behandelplan
  • Vergoed door zorgverzekering
  • Gratis intakegesprek

Een effectieve acne behandeling voor iedereen!

Bij Huidinstituut Callista hebben we voor iedereen een passende acne behandeling. Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen wordt vaak geassocieerd met de puberteit, een periode waarin de hormonen door het lijf gieren. Maar steeds meer volwassenen hebben last van acne en ontstekingen.

Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dit in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer zorgen voor een opgezette huid en rode vlekken. Ook ontstekingen rondom de follikel komen voor, iets dat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes.

Voeding heeft een zeer belangrijke invloed op acne. Door uw voedingspatroon te bekijken, indien nodig aan te passen en de voedingssupplementen van Laviesage in te zetten, bereiken we geweldige resultaten.

Ook voor u een passende acne behandeling

Heeft u last van acne en wilt u uw huidproblemen graag oplossen? Dan bent u bij Huidinstituut Callista aan het juiste adres. Wij stellen een persoonlijk behandelplan voor u op, bestaande uit een passende behandelkuur en de juiste producten voor thuis. Door de combinatie van onze kennis en jarenlange ervaring komen we tot een prachtig resultaat.

Wat houdt een acne behandeling in?

Naast het goed reinigen van de huid en het verwijderen van de verstoppingen, gaan we aan de slag met ingrediënten als glycolzuur, salicylzuur en vitamine A. Deze stoffen hebben een wetenschappelijke bewezen positieve werking op de huid, de follikel en acnelittekens. Deze werkzame stoffen zetten wij in nadat u uw huid hier thuis op voorbereid heeft door gebruik van de aanbevolen producten.

Wat kunt u verwachten van een salicylzuurpeeling?

U kunt bij ons verscheidene peeling behandelingen krijgen. Bij een peeling worden oude en oppervlakkige huidcellen verwijderd en komen nieuwe huidcellen aan de oppervlakte. Het resultaat is een gladde en egale huid. Een peeling op basis van salicylzuur werkt zeer effectief tegen acne. Het verbetert de huidconditie, lost overmatige talg op en zorgt voor een sneller en krachtiger resultaat van de thuisproducten. De peeling verwijdert abnormale verhoorning van de huid zuivert de poriën en vermindert verstoppingen.

Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar

Als enige specialist in Hardinxveld-Giessendam en omstreken zijn wij gespecialiseerd in acne behandelingen. Hierdoor kan uw behandeling vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Wat kunt u zelf doen om uw huid te verbeteren?

  • De huid goed reinigen met een cleaning gel aangepast aan uw huidtype.
  • Geen cosmetica en huidproducten gebruiken met paraffine, parfum of alcohol. Dit voorkomt dat uw huid verstopt en geïrriteerd raakt en uitdroogt.
  • Zelf van de huid afblijven, om zo littekens te voorkomen.
  • Zon met mate. Het heeft eerst een gunstig effect. Het maakt talg dunner en werkt bacterieremmend. Maar daarna is de huid verdikt om zich te beschermen tegen de zon. Talgklieren zullen dan nog veel meer verstoppen en is er meer kans op pigmentvlekjes en littekens.
  • Een afspraak maken in ons instituut voor een professionele acne behandeling.

Voorgoed van uw acne af: maak een afspraak en kom langs

Graag gaan wij samen met u de uitdaging aan om uw huid weer in topconditie te krijgen. U komt toch ook voor een acne behandeling naar instituut Callista te Hardinxveld-Giessendam? Wij zijn al meer dan 25 jaar het vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken. Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek belt u naar 0184-615512.