Huidverzorging

Wilt u graag uw huidconditie verbeteren en comfort terugbrengen in uw huid, maar ook heerlijk genieten van uw gezichtsbehandeling?

Dat kan met onze personaliseerde gezichtsbehandelingen met het professionele merk Dermalogica.

Voor een goede conditie van je spieren en gewrichten ga je naar de sportschool. Voor een goede conditie van je huid kom je naar Huidinstituut Callista. Onze dermalogica huidexperts helpen je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier. Wij werken volgens het unieke dermalogica concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Bel ons: 0184-615512   Plan jouw afspraak in

Ons Expert Team

Onze filosofie is dat alléén het beste goed genoeg is voor jouw huid.
Daarom hebben al onze huidexperts het Dermalogica Expert progamma afgerond. Dit opleidingsprogramma is ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen.
Wanneer je een behandeling boekt bij een van onze Experts, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.

Persoonlijke aanpak

Onze huidexperts bieden niet steeds dezelfde ‘menukaart’ aan, maar zij onderscheiden zich door een persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en product advies altijd afgestemd op jouw huidbehoefte. Na een uitgebreid intakegesprek, facemapping en de Observ huidscan krijgt u een advies op maat.

Dermalogica zal uw huid weer terug brengen in conditie.
U kunt diverse behandeling inboeken van 30- 45 – 60 – minuten.

Ook is een snelle 10 minuten face fit behandeling een mogelijkheid om kennis te maken met onze producten.