Gratis intakegesprek

Altijd mooi met ( semi)permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben. U hoeft ze niet meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijk pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen, zodat u er altijd verzorgt ziet. Stelt u eens voor: geen doorgelopen make-up meer tijdens het zwemmen op vakantie, als u door weer en wind loopt of gewoon omdat u het mooi vindt. Instituut Callista beschikt over betrouwbare en moderne apparatuur om de permanente make-up heel nauwkeurig aan te brengen.

Verschil met tatoeëren

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren en wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Prachtige wenkbrauwen voor iedereen

Verder werken wij met de nieuwste technieken om wenkbrauwen te maken. Voor de wenkbrauwen werken we met diverse technieken:

  • Hairstroke. Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes getekend, waardoor niemand ziet dat het permanente make-up is. Het geeft direct resultaat! De wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi.
  • Ombre-wenkbrauw. Een nieuwe trend is de Ombre-wenkbrauw waarbij de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger wordt aangebracht dan de buik en de staart van de wenkbrauw.
  • Micro Wheel. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van PMU is Powder Brow Technique. Dit is een gestileerde make-up wenkbrauw, maar op een natuurlijke manier.Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van de Micro Wheel
  • Schaduw methode. Voor de wat oudere dames, of dames met een wat zachter gezicht is de schaduwtechniek het mooiste. Hiermee wordt de wenkbrauw mooi vol, zacht en poederig.

De wenkbrauwen zijn semipermanent. Dat is belangrijk, omdat de wenkbrauwen die u vandaag wilt, u wellicht niet meer wilt als u 80 bent. Ook blijven de kleuren niet uw hele leven lang mooi. De pigmentatie zal  om de paar jaar moeten worden bijgewerkt.

Permanente make-up behandeling door een professional

Bij permanente make-up is een gedegen opleiding, bijscholing en ervaring van grote invloed op de kwaliteit van het eindresultaat. Willy is een ervaren schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up waardoor vakmanschap is gegarandeerd. Bij haar kunt u terecht voor een goed advies. U krijgt een uitgebreid intakegesprek waarop de permanente make-up behandeling wordt afgestemd. Bovendien geeft permanente make-up, in tegenstelling tot klassieke cosmetica een heel natuurlijk effect. Met een bescheiden ingreep kan Willy ogen geraffineerd en de gelaatsuitdrukkingen sprekender laten lijken. Aangepast aan uw persoonlijkheid is permanente make-up dan ook prachtig om te hebben.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Vooraf gaan we in een gesprek kijken wat uw wensen zijn en nemen we de mogelijkheden met u door. De pigmentatie gebeurt in twee behandelingen, soms zijn er drie nodig. Na de eerste behandeling is er altijd kans op wat afstoot en de vormen en kleuren kunnen eventueel nog iets gewijzigd worden. Ook is het mogelijk om bestaande permanente make-up op te frissen. Permanente make-up is een veilige manier om wenkbrauwen, lippen en oogcontouren bij te werken. De door ons gebruikte kleurstoffen zijn veilig en bevatten uiteraard geen schadelijke stoffen.

Is de behandeling pijnlijk?

Wanneer u voor permanente make-up kiest, kan het fijn zijn om tijdens de behandeling plaatselijk verdooft te zijn. Aangezien een verdoving een medische handeling en een geneesmiddel is, mogen wij (en alle andere permanente make-up studio’s) volgens de normen van de GGD niet meer in het bezit zijn van enige vorm van verdoving. Daarom moet u verdovingscrème aanvragen bij uw huisarts en deze op naam meenemen naar de salon, waar de verdoving op de plek aangebracht wordt waar de permanente make-up behandeling gewenst is.

De Emla verdovingscrème is een verdoving die, mits op tijd aangebracht, goede resultaten geeft. Als u thuis de verdovingszalf een uur voor de behandeling royaal aanbrengt (bij de ogen een dun laagje voorzichtig aanbrengen) en eventueel in ons instituut dit nog een keer herhaalt, is de behandeling niet gevoelig. De huid kan enigszins een beetje wit of rood worden, dit is normaal. De bijgeleverde pleisters hoeven voor deze behandeling niet aangebracht te worden.

collage

Interesse in permanente make-up? Kom langs voor een gratis intakegesprek

Willy heeft jarenlange ervaring op het gebied van permanente make-up en is hier echt in gespecialiseerd. De klanten komen uit heel het land naar ons huidinstituut toe om een perfecte eyeliner, lipliner of wenkbrauwen te laten zetten. Doordat wij goed, veilig en hygiënisch werken hebben wij een vergunning van de GGD, welke regelmatig wordt gecontroleerd.

Wilt u weten of permanente make-up ook iets voor u is? Bel dan gerust naar 0184-615512 voor meer informatie en een gratis intakegesprek van 15 minuten. Meer informatie vindt u ook bij de veel gestelde vragen.