Permanent make-up is dé manier om uw wenkbrauwen, eye-liner of lipcontouren altijd perfekt bijgewerkt te hebben. U hoeft ze niet meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden!

Permanent mooi voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs nog langer!

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?
Bij permanent make-up wordt door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijk pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanent make-up is om de de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er altijd verzorgt ziet. Stel u eens voor geen doorgelopen make-up meer tijdens het zwemmen op vakantie, in de sauna of  als u last heeft van een opvlieger in de overgang, als u door weer en wind loopt of gewoon omdat u het mooi vindt. Instituut Callista beschikt over betrouwbare en moderne apparatuur om de permanent make-up heel nauwkeurig aan te brengen.
Verder werken wij met de nieuwste technieken om wenkbrauwen te maken…. micro-blading, met een soort mesje kunnen we ultra dunne haartjes tekenen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Vakmanschap
Bij permanent make-up is een gedegen opleiding,bijscholing en ervaring van grote invloed op de kwaliteit van het eindresultaat.Willy Vlot is een ervaren schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd op het gebied van permanent make-up waardoor vakmanschap is gegarandeerd.Bij haar kunt u terecht voor een goed advies. U krijgt een uitgebreid intake gesprek waarop de permanent make-up behandeling wordt afgestemd. Bovendien geeft permanent make-up, in tegenstelling tot klassieke cosmetica een heel natuurlijk effect. Met een bescheiden ingreep kan willy ogen geraffineerder en de gelaatsuitdrukkingen sprekender laten lijken.Aangepast aan uw persoonlijkheid is permanent make-up dan ook prachtig om te hebben.

Vooraf gaan we in een gesprek kijken wat uw wensen zijn en nemen we de mogelijkheden met u door. De pigmentatie gebeurt in twee behandelingen, na de eerste behandeling is er altijd kans op wat afstoot en de vorm en kleur kunnen eventueel nog iets gewijzigd worden.
Ook is het mogelijk om bestaande permanent make-up op te frissen.
Willy heeft jarenlange ervaring op het gebied van permanent make-up, en is hier echt in gespecialiseerd. De klanten komen uit heel het land naar ons toe om een perfecte eyeliner, lipliner of wenkbrauwen te laten zetten.

Permanent make-up is een veilige manier om wenkbrauwen, lippen en oogcontouren bij te werken. De door ons gebruikte kleurstoffen zijn beslist veilig en bevatten uiteraard geen schadelijke stoffen.

Doordat wij goed, veilig en hygiënisch werken hebben wij een vergunning van de GGD, welke regelmatig wordt gecontroleerd.

Is de behandeling pijnlijk?

Wanneer u voor uzelf heeft beslist om permanente make up toe te gaan passen, is het fijn om hiervoor verdoofd te worden. Aangezien een verdoving een medische handeling en een geneesmiddel is, mogen wij ( alle permanente make-up studio’s) volgens de normen van de GGD niet meer in het bezit zijn van enige vorm van verdoving. Daarom moet u dit aanvragen bij uw huisarts en deze verdovingscreme op naam meenemen naar de salon, waar de verdoving op de plek aangebracht wordt waar de permanente make-up behandeling gewenst is.

De Emla verdovingscreme is een verdoving die ( mits) op tijd aangebracht goede resultaten geeft. Als u thuis de verdovingszalf een uur voor de behandeling royaal aanbrengt ( bij de ogen een dun laagje voorzichtig aanbrengen)en eventueel in ons instituut de verdovingszalf dat nog een keer herhaalt dan is de behandeling niet gevoelig.De huid kan enigzins een beetje wit of rood worden, dit is normaal. De bijgeleverde pleisters hoeven voor deze behandeling niet aangebracht te worden.
Wilt u niet langs uw huisarts of wilt hij u de verdoving niet geven dan kunt u op www.newpharma.nl de volgende zalf kopen: Xylocaine 5% Zalf 35g, deze zalf kost nog geen € 6,00 en daarmee kunt u de huid prima verdoven.
Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie uitstraling te geven. U komt toch ook voor uw permanent make-up behandeling naar Instituut Callista. Al meer dan 20 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon, ontharingscentrum, pedicure en huidverbeterings adres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, regio Alblasserwaard en omstreken.

collage

Vragen? Bekijk onze meest gestelde vragen!