Wenkbrauw styling

Hybrid brows | Brow lamination | henna brows

Huidinstituut CALLISTA

Brow styling

Bij Callista draait alles om het creëren van de mooiste versie van jezelf door middel van gespecialiseerde wenkbrauw behandelingen. Perfecte wenkbrauwen zijn binnen handbereik dankzij onze professionele aanpak en persoonlijke aandacht.

Brow behandelingen

Epileren

Wenkbrauwen kunnen op verschillende manieren worden gestyled: Met een pincet voor precisiewerk, door te harsen/waxen voor een gladde afwerking en met draad voor een scherpe definitie.

Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken. Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit. Doordat bij deze behandeling ook de huid wordt geverfd zien je wenkbrauwen er optisch veel voller uit.

Tijdens een brow lamination behandeling worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes zorgvuldig in de juiste richting geplaatst en gefixeerd met speciale lotions. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller, maar behouden ze toch hun natuurlijke uitstraling. Deze behandeling omvat ook het modelleren van de wenkbrauwen, waardoor ze perfect passen bij de vorm van je gezicht en zorgen voor een prachtige open blik.

Henna Brows onderscheidt zich van gewoon verven doordat het niet alleen de haren, maar ook de huid verft. Hierdoor zorgt Henna voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Afhankelijk van het huidtype en de nazorg kan de Henna tot 1-2 weken op de huid blijven zitten en tot 6-8 weken op de haartjes. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft Henna dus aanzienlijk langer op de haartjes zitten.

Huidinstituut CALLISTA

Wimper styling

Tijdens een Lash Lift behandeling krullen en verven we je wimpers voor een natuurlijke, open oogopslag. Je wimpers worden ook geverfd. Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar.