Huidinstituut CALLISTA

Parttime schoonheidsspecialist/pedicure

Bij Huidinstituut Callista hebben we een leuke vacature beschikbaar die perfect past bij jouw talenten en ambities:

Enthousiaste Schoonheidsspecialist – Huidtherapeut (met een diploma pedicure) of pedicure (parttime, circa 15 tot 20 uur per week)

Bij Huidinstituut Callista streven we naar huidverbetering en bieden we een scala aan specialisaties, inclusief behandelingen die door zorgverzekeraars worden vergoed. We werken met toonaangevende merken zoals Cosmedix en Medik 8, en bieden uitgebreide trainingen aan om jouw vaardigheden te verfijnen.

Verwijderen van wratjes Hardinxveld-giessendam

Naast je gebruikelijke taken, zoals een groot behandelaanbod qua huidverbetering, laseren en gellack, verwelkomen we je in een hecht en gezellig team. Dit betekent dat je ook betrokken zult zijn bij salononderhoud en administratieve taken, zoals het bijwerken van social media en het plaatsen van bestellingen.

Heb jij een erkend diploma schoonheidsverzorging (bij voorkeur niveau 4), een diploma pedicure, en ervaring in de branche? Ben je commercieel, proactief en een teamspeler met een passie voor huidverbetering? Dan willen we graag met je kennismaken!

We bieden een stimulerende werkomgeving in een gerenommeerd instituut, waarbij je werkt met topmerken en een marktconform salaris ontvangt. We streven naar een langdurige samenwerking en investeren graag in jouw professionele groei.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via administratie@instituutcallista.nl voor meer informatie.

Huidinstituut Callista Peulenstraat 150 3371AR Hardinxveld-Giessendam