Oxygeneo 5 in 1 superfacial

‘De oxygeneo behandeling zorgt voor een egalere huid, een fijnere huidstructuur, verbetering van zuurstoftoevoer en verminderd rimpels en heeft een liftende werking’

Huidinstituut CALLISTA

Oxygeneo behandeling

Oxygeneo is als een 5-sterren superfacial! In de eerste fase wordt de huid vriendelijk geëxfolieerd terwijl de zuurstoftoevoer van binnenuit wordt verhoogd, wat zorgt voor een optimale opname van werkstoffen en huidverbetering.

Tijdens de tweede fase worden werkstoffen subtiel ingesluisd met ultrasoon . De derde en laatste fase wordt verwarmd door Tripollar radiofrequentie, wat zorgt voor een verstrakking van de huid en stimulatie van collageen-en elastine productie. Het resultaat? Een boost in huidversteviging en jeugdige elasticiteit!

Oxygeneo

Wat levert een oxygeneo behandeling je op?

Ervaar deze behandelingen met een van onze 7 betoverende oxypods. Elk van deze pods zit boordevol krachtige werkstoffen die specifiek zijn samengesteld om verschillende huidproblemen aan te pakken.. Laat de magie beginnen!

Welke stappen zijn er?

De huid wordt geexfolieerd, waarbij overtollige en dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid beter en sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

Na de exfoliatie en een extra dosis zuurstof van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten optimaal absorberen.

Zuurstof CO2 belletjes op de huid zorgen voor een subtiele sensatie van carboxy-therapie. Dit Bohr-effect stuurt zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied, wat resulteert in een stralende en goed gevoede huid.

Met behulp van ultrasound worden specifieke ingrediënten maximaal opgenomen. Dit verfraait het cel metabolisme, verbetert de microcirculatie, vernauwt poriën, vermindert couperose en reduceert wallen rond de ogen.

TriPollar staat bekend als dé comfortabele en effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en verjonging. Deze geavanceerde technologie biedt direct zichtbare resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd, terwijl een kuur zorgt voor langdurige huidverbetering. Laat je betoveren door de magie vanOxyGeneo!

5 in 1 superfacial

Wat zijn de voordelen van een oxygeneo behandeling?

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

Balance | vette onzuivere huid

Revive | Anti-aging

Hydrate | vochtarme en droge huid hydratatie

Detox | ontgiftend en kalmerend

Illuminiate | verhelderend, hyperpigmentatie

Gold | verstevigend en luxe

Retouch | huidvernieuwend

Behandelplan

Wist je dat maar liefst 70% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van de dagelijkse zorg die je thuis aan je huid besteedt? Het is dus essentieel om je huid goed te verzorgen voor een stralende uitstraling!

Bij het intakegesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voorbehandelingen. Om een goed beeld van je huid te krijgen, starten we altijd met een facial om je huid te leren kennen.

Op basis van jouw wensen en eventuele huidproblemen stellen we een behandelplan en behandelfrequentie op die perfect aansluiten op jouw huidbehoeften.

Eén behandeling kan al een prachtig resultaat geven en kan bijvoorbeeld je reguliere facial vervangen. Als je huidproblemen wilt aanpakken, adviseren we een kuur van 6 behandelingen voor optimale resultaten.

We geven advies en begeleiding voor de juiste skincare routine, zodat je thuis de beste zorg kunt bieden aan je huid.

Pigmentvlekken

Wat zijn de resultaten?

Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar. Voor een beter en intensiever resultaat adviseren wij een kuur.

Veelgestelde vragen

Een losse behandeling werkt altijd verbeterend op je huid, maar een kuur van 6 behandelingen is optimaal.

Afhankelijk van de behandeling kun je direct nade behandeling minerale make-up gebruiken. Traditionele make-up wordt afgeraden.

Als je bepaalde medicijnen gebruikt voorgeschreven door een huidarts of dermatoloog, dan dienen de behandelingen aangepast te worden.

Een enkele behandeling zal zeker positief effect hebben op je huid, maar een kuur van 6 behandelingen wordt aangeraden voor optimaal resultaat.