Over ons

'Je huid hoeft niet slecht te zijn om beter te worden'

Huidinstituut CALLISTA

Over ons

Bij Huidinstituut Callista is er voor elk huidprobleem een oplossing! Van huidverzorging tot intensieve huidverbeterende behandelingen, wij hebben het allemaal. Onze passie? Jou laten stralen met een gezonde huid!

Wij geloven in een eerlijke  benadering van huidverbetering. Daarom beginnen we altijd met een grondig intakegesprek, inclusief een huidscan, om jouw unieke behoeften en wensen te achterhalen. Vervolgens stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op en geven we advies over een effectieve skincare-routine voor thuis.

Willy is onze trotse Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®. Met haar HBO-geaccrediteerde Masterclass Opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten op zak, behoort zij tot de absolute top in de schoonheidsbranche.

Haar kennis deelt ze graag met ons team, zodat we altijd voor jou klaarstaan met de beste service en expertise!

 

Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® – Dermatologie (medisch-schoonheidsspecialist.nl)

Blog

Huidinstituut Callista

We zijn te vinden op een fantastische locatie in het gezondheidscentrum van Hardinxveld-Giessendam en hebben een goede samenwerking met de huisartsen in het centrum.

Met onze uitgebreide kennis en diverse specialisaties kunnen we een breed scala aan huidproblemen aanpakken, zoals acne, littekens, pigmentproblemen, huidveroudering en overbeharing.

Bij ons draait het niet om standaardbehandelingen; al onze behandelingen zijn op maat gemaakt en afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Onze huidexperts zijn hoog opgeleid en bieden je de allerbeste mogelijkheden.

Onze merken

We werken met verschillende hoogwaardige cosmetische merken, waaronder Cosmedix en Medik8, om jouw huid de beste zorg te bieden.

Om het beste resultaat te behalen, is het essentieel dat je thuis ook aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Gelukkig zullen wij je hierbij begeleiden met onze expertise. Jouw HuidExpert zal een partnerschap met je aangaan om samen de resultaten te bereiken die jij voor ogen hebt. Op weg naar een stralende, gezonde huid!

‘Wist je dat… maar liefst 70% van hoe jouw huid eruitziet afhankelijk is van hoe je dagelijks voor je huid zorgt? Dus, laten we samen die huid laten stralen!’

Is jouw huid klaar voor echte huidverbetering?

Als je je huidproblemen wilt aanpakken of gewoon wilt stralen met een gezonde teint, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met onze huidexperts gaan we op een spannende ontdekkingsreis om de perfecte behandeling te vinden, aangevuld met een skincare-routine die past bij jouw unieke stijl.

Wij kijken niet alleen naar je huid, we bestuderen hem tot in de kleinste details! Met een mix van geavanceerde huidanalyse, een flinke dosis kennis, een vleugje magie en persoonlijke begeleiding, gaan we de glow weer terug brengen door een combinatie van behandelingen incl. een goede skincare-routine voor thuis

Of je nu kampt met acne, pigmentvlekken, grove poriën, huidveroudering, ongewenste haargroei of andere huiduitdagingen, of gewoon wilt stralen met een huid die in topconditie is, bij ons vind je de oplossingen die je zoekt. Huidinstituut Callista staat garant voor vernieuwende behandelingen, deskundig advies en een flinke dosis liefde voor elke huid en huidprobleem!”