Huidveroudering

'Ontdek de kracht van eerlijke anti-aging behandelingen met respect voor de schoonheid van elke levensfase'

Huidveroudering behandelen

Huidveroudering is een natuurlijk en geleidelijk proces dat al begint vanaf ongeveer het 20e levensjaar maar pas echt merkbaar wordt tussen de 25e en 35e levensjaren. Het verouderingsproces wordt gekenmerkt door een vertraging van de stofwisseling in de cellen, wat leidt tot een verminderde productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid dunner, minder veerkrachtig en vertoont het tekenen van slijtage, zoals rimpels.

Naast de natuurlijke veroudering heeft roken en te veel blootstelling aan de zon een grote invloed op het verouderingsproces, bekend als photo-aging. Deze vorm van snelle huidveroudering kan leiden tot vroegtijdige zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels en verminderde elasticiteit van de huid.

Wat is een anti-aging behandeling?

We hebben diverse behandelmogelijkheden om de ouder wordende huid te verbeteren.

Het doel van anti-aging behandelingen in het algemeen is om de tekenen van veroudering te verminderen en de huid een jeugdige uitstraling te geven. Deze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de stevigheid, elasticiteit en hydratatie van de huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het egaliseren van de huidskleur en textuur, en het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie. Door het gebruik van specifieke ingrediënten, technologieën en behandelmethoden helpen anti-aging behandelingen om de huid te regenereren, te verjongen en te beschermen tegen verdere tekenen van veroudering. Het uiteindelijke doel is om een gezonde en jeugdig ogende huid te behouden, die straalt van vitaliteit en zelfvertrouwen.

Wat zijn de voordelen van anti-aging behandelingen?

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

Facial gericht op verheldering en celvernieuwing

Chemische peelings

Oxygeneo

Microneedling

Behandelplan

Bij het intakegesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor behandelingen. Om een goed beeld van je huid te krijgen, starten we altijd met een facial om je huid te leren kennen.

Op basis van jouw wensen en eventuele huidproblemen stellen we een behandelplan en behandelfrequentie op die perfect aansluiten op jouw huidbehoeften.

Eén behandeling kan al een prachtig resultaat geven en kan bijvoorbeeld je reguliere facial vervangen. Als je huidproblemen wilt aanpakken, adviseren we een kuur van 6 behandelingen voor optimale resultaten.

We geven advies en begeleiding voor de juiste skincare routine, zodat je thuis de beste zorg kunt bieden aan je huid.

Wist je dat maar liefst 70% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van de dagelijkse zorg die je thuis aan je huid besteedt? Het is dus essentieel om je huid goed te verzorgen voor een stralende uitstraling!

huidlagen

Wat zijn de resultaten?

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan anti-aging behandelingen voor een mooie huid! Het uiteindelijke resultaat wordt bepaald door de consistentie en kracht van de behandelingen, samen met de toewijding aan je skincareroutine thuis. Hoe vaker en intensiever je investeert, hoe groter de beloning voor een stralende huid!

Veelgestelde vragen

Geen exfoliatie of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna. (Of langer indien de huidexpert dit aanbeveelt).