Meet & treat

'Je huid hoeft niet slecht te zijn om beter te worden'

Huidinstituut CALLISTA

Meat & Treat

Kom je voor het eerst in ons instituut voor een behandeling dan adviseren wij de Meet & Treat.

Kies je voor Meet & Treat dan bekijken we eerst samen of we een match zijn voor elkaar, waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van skincare, welk doel jij voor ogen hebt en welk merk hier het beste op aansluit. Jouw Skin Expert stelt vervolgens een op maat gemaakt behandel- en productadvies op. Zo weet je zeker dat je hierna de juiste behandeling kiest voor jouw huid.

Peelings

Wat levert een Meet & Treat behandeling je op?

Veel mensen weten niet wat voor soort huid ze hebben, weten niet goed wat voor producten geschikt voor hun huid is en daardoor al veel miskopen hebben gedaan. Veel mensen hebben huidproblemen of een disbalans van de huid waar ze hulp en advies bij willen.

Tijdens de Meet & Treat luisteren we naar jouw wensen, leren we je huid kennen door middel van de huidscan en wat er gebeurd met je huid onder onze handen. Hierdoor kunnen we voor jouw het beste advies voor je op maat maken voor je behandeling en je skin care routine voor thuis.

Wat is een Meet & Treat?

De eerste stap is het invullen van een intakeformulier, gevolgd door een gezellig gesprek over je wensen en een uitleg over onze aanpak.

Vervolgens gaan we aan de slag met een uitgebreide huidscan, waarbij we foto’s maken met verschillende soorten licht om een diepgaand inzicht te krijgen in alle huidlagen. Zo kunnen we precies zien wat jouw huid nodig heeft en personaliseren we de behandeling speciaal voor jou.

Na de scan bespreken we de mogelijke vervolgbehandelingen en stellen we een skincare routine voor thuis op met producten die perfect passen bij jou en je huid. Dit is de start van jouw reis naar een stralende en gezonde huid.

Wist je dat maar liefst 70% van hoe jouw huid eruitziet, afhankelijk is van de dagelijkse huidverzorging thuis? Een goede reden om hier aandacht aan te besteden!

Wat zijn de voordelen van een Meet & Treat?

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

Benieuwd naar de verschillende behandelmogelijkheden? Naar aanleiding van ons intakegesprek kijken we welk merk het beste aansluit bij jou wensen.

Laat je verwennen met de geweldige producten van Cosmedix, we kiezen het merk dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Geniet van een behandeling met de topproducten van Medik8, we stemmen het merk af op jouw persoonlijke voorkeuren.

Behandelplan

Dit is de eerste stap naar een gezonde en stralende huid! Wist je dat maar liefst 70% van hoe jouw huid eruitziet, afhankelijk is van jouw dagelijkse huidverzorging thuis?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw wensen en de verschillende behandelmogelijkheden.

Op basis van jouw wensen en eventuele huidproblemen stellen we een op maat gemaakt behandelplan op.

Behandeling We starten met een heerlijke facial en samen bespreken we welke vervolgstappen het beste zijn voor jouw huid.

Nazorg Na de behandeling bespreken we de mogelijke vervolgbehandelingen en voorzien we jou van een skincare routine voor thuis, met producten die specifiek zijn afgestemd op jouw huidbehoeften.

Wat zijn de resultaten?

Als je ons instituut verlaat, kun je een stralende huid verwachten. Binnen een week zullen we contact met je opnemen om te bespreken hoe je huid heeft gereageerd op de behandeling en hoe je nieuwe skincare routine voor thuis bevalt. Kortom, bereid je voor op een huid die straalt van de gezondheid!