Droge huid

'Droge of doffe huid? Niet voor jou! Laat je huid stralen van gezondheid en vitaliteit!'

Droge huid behandelen

Een droge, doffe huid kan worden veroorzaakt door een gebrek aan vocht en voedingsstoffen, wat resulteert in een ruwe, schilferige en futloze uitstraling. Om een droge, doffe huid te verbeteren, zijn hydratatie, exfoliatie en voedende huidverzorgingsproducten essentieel. Het gebruiken van de juiste skincare is belangrijk om de huid te herstellen en te laten stralen.

Vergeet niet om voldoende water te drinken, een gezond dieet te volgen en de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden zoals zonlicht. Met de juiste verzorging kan een droge, doffe huid weer gezond, gehydrateerd en stralend worden.

Pigmentvlekken

Wat is een behandeling tegen een droge huid?

We hebben diverse behandelmogelijkheden om de doffe en drogere huid te verbeteren.

Het is van belang om eerst de vocht en lipide gehalte weer in balans te brengen. Dit doen we door het gebruik van de juiste skin care voor thuis en voedende behandelingen.

Mocht er behoefte aan zijn om de huid intensiever te behandelingen kunnen we altijd de Oxygeneo, microneelding of peeling inzetten. 

Wat zijn de voordelen van je droge huid behandelen?

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

Facial gericht op hydratatie en verbeteren van lipidetekort

Chemische peelings

Oxygeneo

Microneedling

Behandelplan

Bij het intakegesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor behandelingen. Om een goed beeld van je huid te krijgen, starten we altijd met een facial om je huid te leren kennen.

Op basis van jouw wensen en eventuele huidproblemen stellen we een behandelplan en behandelfrequentie op die perfect aansluiten op jouw huidbehoeften.

Eén behandeling kan al een prachtig resultaat geven aangevuld door een goede skincare routine voor thuis.

Het onderhouden van je huid door regelmatig een goede behandeling te ondergaan werkt positief op het resultaat.

We geven advies en begeleiding voor de juiste skincare routine, zodat je thuis de beste zorg kunt bieden aan je huid.

Wist je dat maar liefst 70% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van de dagelijkse zorg die je thuis aan je huid besteedt? Het is dus essentieel om je huid goed te verzorgen voor een stralende uitstraling!

huidlagen

Wat zijn de resultaten?

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan behandelingen voor een mooie huid! Het uiteindelijke resultaat wordt bepaald door de consistentie en kracht van de behandelingen, samen met de toewijding aan je skincare-routine thuis. Hoe vaker en intensiever je investeert, hoe groter de beloning voor een stralende huid!