Het team

Maak kennis met het team van Callista

Onze gediplomeerde huidexperts zijn ware vakmensen en blinken uit in huidverbetering. We begrijpen maar al te goed dat de conditie van je huid een grote invloed kan hebben op je levenskwaliteit, en daarom streven we altijd naar niets minder dan het allerbeste. Bij ons draait alles om jou: we kijken, luisteren, voelen, analyseren en behandelen met een persoonlijke touch die jouw unieke behoeften centraal stelt.

Dankzij ons toegewijde team, onze jarenlange ervaring en onze waardevolle samenwerkingen kunnen we je de hoogste kwaliteit garanderen. We vinden het ontzettend belangrijk om écht iets te kunnen betekenen voor onze klanten en streven ernaar om jouw huidwensen te overtreffen. Wil je zelf ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk consult. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan een stralende huid!

Willy

Sinds 1991 ben ik, Willy, de trotse eigenaresse van Huidinstituut Callista. En guess what? In oktober 2024 vieren we ons 33-jarig jubileum! Met mijn fantastische team van huidexperts zetten we ons dag in, dag uit in voor huidverbetering en het aanpakken van verschillende huidproblemen. We staan altijd voor je klaar met onze kennis, uitstekende behandelingen en adviezen voor jouw skincare routine thuis.

En niet te vergeten, onze ongeëvenaarde service en passie voor alles wat met de huid te maken heeft!
Over ons
Team

Monica

Ik ben 28 jaar oud en heb meer dan 9 jaar ervaring, waarvan 3 jaar als huidexpert bij Huidinstituut Callista. De huid is mijn passie, en er is niets waar ik meer van geniet dan klanten blij en tevreden naar huis te zien gaan. Het is geweldig om te zien hoe behandelingen en producten samenwerken om de huid te verbeteren en mensen zelfvertrouwen te geven. Mijn absolute favoriet om te geven is de OxyGeneo-behandeling, ook bekend als de 5-in-1 super facial. De naam zegt eigenlijk al genoeg, toch? Deze behandeling is gewoonweg fantastisch!

Elisabeth

Ik ben 23 jaar woon in Alblasserdam. Afgestudeerd schoonheidsspecialiste. Hierin hou ik erg van diversiteit. Mijn specialisatie ligt bij de wenkbrauwen/wimpers. Daarnaast hou ik ervan om de klanten te laten ontspannen en doelgericht te kijken naar wat de huid van onze klant nodig heeft.