Facials

'Een gezichtsbehandeling combineert ontspanning met doelgerichte resultaten.'

Huidinstituut CALLISTA

Facials

Gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd om de gezondheid, conditie en uitstraling van de huid te verbeteren. We hebben een ruim behandelaanbod in gezichtsbehandelingen beschikbaar.

Huidveroudering

Wat levert een facial je op?

Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling biedt verschillende voordelen ten opzichte van standaardbehandelingen, omdat het specifiek is afgestemd op de individuele behoeften en kenmerken van de huid van elke persoon. Enkele van de voordelen zijn:

Optimale resultaten: Doordat de behandeling is afgestemd op de specifieke huidconditie, kunnen de resultaten effectiever zijn. Of het nu gaat om het verminderen van acne, het verbeteren van de huidtextuur of het verminderen van pigmentatie, een gepersonaliseerde behandeling kan gerichter zijn en betere resultaten opleveren.

Minimale bijwerkingen: Omdat de behandeling is afgestemd op de individuele behoeften en gevoeligheden van de huid, kunnen bijwerkingen zoals irritatie, roodheid of overgevoeligheid worden geminimaliseerd. Dit zorgt voor een comfortabelere ervaring tijdens en na de behandeling.

Efficiënt gebruik van ingrediënten: Door specifieke ingrediënten te selecteren die geschikt zijn voor de huidconditie van de persoon, kan een gepersonaliseerde behandeling de juiste actieve ingrediënten bevatten om de gewenste resultaten te bereiken. Dit zorgt voor een effectievere behandeling zonder onnodige toevoegingen.

Huidverzorgingsadvies op maat: Naast de behandeling zelf krijg je een met advies over de juiste huidverzorgingsproducten en skin care routines die passen bij jou individuele huidbehoeften. Dit helpt bij het behouden van de resultaten op lange termijn en het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid.

Wat is een facial?

We hebben 2 merken in huis en nemen samen de beslissing welk merk er het beste bij jou en je (huid)wensen past.

Wat zijn jouw wensen en behoeften op het gebied van skincare, welk doel heb jij voor ogen en welk merk hier het beste op aansluit.

Jouw Skin Expert stelt vervolgens een op maat gemaakt behandel- en productadvies op. Zo weet je zeker dat je hierna de juiste behandeling kiest voor jouw huid.

Wat zijn de voordelen van een facial?

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

We bieden een uitgebreid scala aan gezichtsbehandelingen, elk volledig gepersonaliseerd op basis van jouw wensen en specifieke huidbehoeften. Je bent uniek en veranderingen in je huidconditie en het weer kunnen invloed hebben op je behoeften. Daarom passen wij onze behandelingen aan jouw wensen en doelen aan. Kies een behandeltijd waarin we jouw huid behandelen op jouw manier, en bieden de behandeling die perfect aansluit bij jouw persoonlijke doelen.

Behandelplan

Een gezichtsbehandeling heeft altijd een bepaalde volgorde. Een advies en controle voor je juiste skin care routine wordt besproken. 

Peelings

Wat zijn de resultaten?

Het resultaat van een gezichtsbehandeling is een stralende huid, een verbeterde huidconditie, een schonere huid, helderdere, en egalere teint, verminderde poriën, en verminderde tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast is een gezichtsbehandeling ook heerlijk ontspannend.

Wist je dat maar liefst 70% van hou jou huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?.

Veelgestelde vragen

Gebruik geen exfoliatie of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna. (Of langer indien de huidexpert dit aanbeveelt).

Een advies en controle voor je juiste skin care routine wordt besproken.