Pedicure

‘Je voeten dragen je een leven lang, geef ze de zorg die ze verdienen met een verzorgende pedicure’

Huidinstituut CALLISTA

Pedicure behandeling

Een pedicure behandeling omvat het verzorgen en verbeteren van de voeten, inclusief het knippen en vijlen van de nagels, het verwijderen van eelt, het verzorgen van de nagelriemen en het polijsten van de nagels. Daarnaast kan een pedicure ook ingroeiende nagels behandelen, likdoorns verwijderen en een ontspannende voetmassage bieden. Het doel van een pedicure is om de voeten gezond, verzorgd en esthetisch aantrekkelijk te maken.

Wij zijn geen medische pedicure en werken niet voor de zorgverzekeraars!

pedicure voetenbank

Wat zijn de voordelen van een pedicure behandeling?

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

Een pedicure behandeling wordt meestal uitgevoerd in een cabine of in het winkelgedeelte, aan de voetenbank, weg van het zicht van andere klanten. Deze opstelling zorgt voor privacy en comfort tijdens de behandeling, terwijl de klant ontspannen en ongestoord van de pedicure kan genieten. De voetenbank biedt de mogelijkheid om de behandeling uit te breiden met een voetbad en scrub.

Een pedicurebehandeling kan nog verder worden verbeterd door het toevoegen van gellack op de nagels. Hierdoor krijg je niet alleen mooi verzorgde voeten, maar ook prachtig gelakte nagels die langdurig mooi blijven zonder te chippen. Gellack biedt een duurzame en glanzende afwerking die perfect samengaat met een professionele pedicure, waardoor je voeten er niet alleen gezond uitzien, maar ook een extra vleugje glamour krijgen.