Observ 520X Huidscan

'Het geheim van een stralende huid begint met de kennis van wat er onder het oppervlak ligt'

Huidinstituut CALLISTA

Observ 520X Huidscan

De Observ 520X huidscan is een geavanceerd huidanalysetoestel dat met behulp van verschillende lichtmodi diep in de huid kan kijken om diverse huidcondities en problemen te analyseren. Deze huidscanner kan onder andere pigmentatieproblemen, huidtextuur, poriegrootte, vochtgehalte, talgproductie, roodheid en zonneschade detecteren en in kaart brengen.

Meet & Treat

Wat levert een Oberserv 520X Huidscan op?

De Observ 520X huidscan analysetechnologie biedt tal van voordelen voor het verbeteren van de huidgezondheid en het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor iedere klant.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw wensen en de verschillende behandelmogelijkheden.

De huidscan kan vroegtijdige tekenen van huidproblemen en huidaandoeningen detecteren, waardoor preventieve maatregelen kunnen worden genomen.

Op basis van de scan resultaten kunnen huidexperts een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften, problemen en wensen van de klant .

De Observ 520X stelt professionals in staat om de voortgang van huidverbeteringsbehandelingen nauwlettend te volgen en aanpassingen te maken indien nodig.

De Observ 520X stelt professionals in staat om de voortgang van huidverbeteringsbehandelingen nauwlettend te volgen en aanpassingen te maken indien nodig.

 Door de resultaten van de huidscan te delen met cliënten, kunnen zijmeer betrokken raken bij hun huidverzorgingsroutine en de aanbevolen behandelingen.

Huidanalyse | Observ 520X

Door gedetailleerde beelden van de verschillende huidlagen te tonen, helpt de Observ 520X bij het opstellen van een gepersonaliseerd behandelplan en het monitoren van de voortgang van huidverbeteringsbehandelingen. Het biedt ons een diepgaande analyse die ons helpt om een goed behandelplan en skin care routine te personaliseren. Door regelmatig een huidscan uit te voeren bij onze klanten kunnen we het verbeteren van de huid goed bekijken

Wist je dat maar liefst 70% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van de dagelijkse zorg die je thuis aan je huid besteedt? Het is dus essentieel om je huid goed te verzorgen voor een stralende uitstraling!

Wat zijn de voordelen van een huidscan?

De Observ 520X huidscan is waardevol voor een effectieve huidanalyse en het leveren vandoelgerichte en resultaatgerichte huidbehandelingen.

Welke stappen zijn er?

Het beste beeld krijgen wij als de klant met eens huid naar ons toekomt waar die dag niks aan gedaan is, geen cleanser en geen crème op de huid.

Als de huid niet schoon is reinigen wij de huidoppervlakkig met een cleanser op basis van plantaardige oliën.

De cliënt neemt plaats voor de huidscanner terwijl de huidspecialist uitlegt hoe de scan zal verlopen. Foto’s van verschillende kanten van het gezicht worden genomen, dus af en toe wordt de cliënt verzocht om uit de scan te gaan om de kinsteun te verplaatsen voor optimale resultaten.

De huidspecialist scant de huid met behulp van verschillende lichtmodi om diversehuidcondities te analyseren, waaronder pigmentatie, poriën, textuur en vochtgehalte.

De verkregen beelden worden geanalyseerd om specifieke huidproblemen en condities te identificeren en om de algehele huidgezondheid te beoordelen.

De huidspecialist bespreekt de scanresultaten met de cliënt en benadrukt eventuele aandachtspunten en gebieden die verbetering behoeven.

Op basis van de analyse stelt de huidspecialist een gepersonaliseerd behandelplan op, inclusief aanbevelingen voor heen skincare routine voor thuis.Eventueel kan de scan incl het skincare advies voor thuis worden gemaild.

Na de huidscan kan de cliënt regelmatige vervolgscans ondergaan om de voortgang in de huidconditie te volgen en de effectiviteit van de behandelingen te evalueren.

Door het uitvoeren van een Observ 520X huidscan kunnen huidexperts een diepere inzicht krijgen in de huidconditie van de cliënt en gerichte aanbevelingen doen voor een optimale huidverzorging en behandeling.

Wat zijn de resultaten?

Als je ons instituut verlaat, kun je een stralende huid verwachten. Binnen een week zullen we contact met je opnemen om te bespreken hoe je huid heeft gereageerd op de behandeling en hoe je nieuwe skincare routine voor thuis bevalt. Kortom, bereid je voor op een huid die straalt van de gezondheid!