UV-stralen zijn de nummer 1 veroorzaker van huidveroudering. Het is dan ook van groot belang om onszelf hier iedere dag goed tegen te beschermen.
Wij maken je graag bewust van de gezondheidsvoordelen die een dagelijkse bescherming met zich meebrengt. Daarom brengen we de nieuwe formule van Dermalogica onder de aandacht: Protection 50 Sport (spf50). Het is een breedspectrum zonbeschermingsproduct waardoor optimale bescherming tegen UVA en UVB-stralen geboden wordt. Het product is geschikt voor lichaam en gezicht, trekt snel in en is water resistent (tot 40 minuten). Bovendien is de crème niet vet en enorm voedend en hydraterend vanwege de toegevoegde antioxidanten.
Ook heeft Dermalogica haar After Sun Repair in een nieuw jasje gestoken. Deze gel werkt verzachtend en verkoelend en herstelt DNA schade als gevolg van UV-stralen. De gel vermindert roodheid en pijn door de homeopathische mix van Hyaluronzuur, Algen en Japanse Els. De formule geeft een comfortabel gevoel op de huid en trekt bovendien snel in.
Deze aftersun kan ook ingezet worden na het harsen van de huid of een andere irritatie.
Marketing_Your_Business__Images_800_600_q_Daylight_Def_Dual_Tube_HiRes__2_