DERMAROLLER VOOR THUIS.

Dermaroller therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een methode die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.
Wetenschappelijke studies tonen aan dat microneedling de best mogelijke behandeling is tegen huidveroudering, acne-littekens en striemen. Dit zonder huidbeschadigingen of kans op hyperpigmentatie en een down time van slechts enkele uren.

De behandeling is o.a. zeer geschikt voor anti-aging, maar ook fijne lijntjes, poriestructuur en (acne) littekens, en resulteert in een duidelijke verbetering van de huidstructuur.

De Dermaroller maakt honderden microscopisch kleine kanaaltjes in de diepere huidlagen. Na de behandeling zal uw lichaam een natuurlijk herstel en regeneratie van de huid opstarten. Dit gebeurt o.a. door celdeling en aanmaak van nieuw en lichaamseigen collageen en elastine.

De textuur van de opperhuid verandert al na enige dagen, aanmaak van collageen en elastine zal enkele weken tot maanden duren. De herstelperiode van een behandeling is niet langer dan 12 tot 18 uur. Dit anti-aging regime kan ook thuis voortgezet worden met de speciaal daarvoor ontwikkelde Dermaroller.

De voordelen van Collageen Inductie Therapie:
  • Uw huid blijft volledig intact, geen herstelperiode
  • Uw huid wordt sterker, weerbaarder, dikker en strakker met een jeugdige uitstraling
  • Een hoge absorptie (75 tot 85%) van iedere actieve werkstof
  • Kan gebruikt worden op elke zone van het gelaat, hals en lichaam
  • Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid

De behandeling van micro needing in de salon doen wij met de Dermapen en afhankelijk van de huidconditie zijn 1 tot 3 behandelingen gewenst, met tussenpozen van 6 tot 8 weken. In deze rust periode heeft het nieuwe collageen de tijd om te rijpen.