De behandelingen en producten van het gerenommeerde Amerikaanse merk DermaQuest Skin Therapy maken zelfs een huid met diepere rimpels weer aanzienlijk gladder, veerkrachtiger en jeugdiger. Elke behandeling bevat een hoogwaardige peeling, bestaande uit onder meer nanosomen, peptiden, krachtige anti-oxidanten en glycolzuur(het meest effectieve fruitzuur) in de allerkleinste moleculen die als enige in staat zijn door te dringen tot de diepere lagen van de huid. Op deze wijze kunt u de eerste tekenen van huidveroudering zowel voorkomen als werkelijk verminderen, zelf op de langere termijn. Kortom: de behandelingen met Dermaquest gaan verder waar ‘normale’ gezichtsbehandelingen ophouden.

Het in balans brengen en preconditioneren van de huid is essentieel bij het in stand houden van haar puurheid. De DermaQuest huidverzorgingfilosofie biedt uitstekende langetermijn resultaten die kunnen worden bereikt zonder onnodige irritatie en ongemak door middel van een uitgebalanceerde behandelingscyclus:
1. Voorbereiding van de huid: optimale hydratatieniveaus, bescherming en herstel helpt de huid bij de voorbereiding op professionele behandelingen.
2. Professionele behandelingen: Zorgvuldige huidanalyse en gebruik van een specifiek op maat gemaakt behandelplan voor de cliënt zijn essentieel voor positieve resultaten.
3. Thuisbehandeling: Dagelijks gebruik van voorgeschreven home producten helpen bij het garanderen van uitstekende lange termijn resultaten.

De unieke voordelen van DermaQuest™

• Ingrediënten van het hoogste niveau, in de kleinste vorm (kleinste moleculen), waaronder peptiden en glycolzuur van hoogste kwaliteit op wereldniveau.
• Ingrediënten dringen door tot in de diepere huidlagen, met een daadwerkelijke huidverbetering als resultaat, ook op de langere termijn.
• Verbetert zelfs de reeds verouderde huid aanzienlijk; vermindert (ook de diepere) lijntjes, vermindert pigmentatie en geeft een optimale huidverjonging (bij meerdere behandelingen)
• De producten bevatten geen parabenen, geen parfums en zijn dierproefvrij!

Graag gaan wij de uitdaging aan om u een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een behandeling op maat gemaakt aan uw wensen naar instituut Callista te Hardinxveld-Giessendam, al meer dan 20 jaar uw vertrouwde schoonheidssalon en huidverbeteringsadres in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Sliedrecht, de Alblasserwaard en omstreken.
Voor meer informatie of het maken van afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek bel 0184-615512