Huidanalyse

Voor een professionele en grondige huidanalyse maken wij van Huidinstituut Callista in Hardinxveld-Giessendam gebruik van de Observ Huidscan. De huid is namelijk zeer belangrijk en vraagt veel verzorging. Helaas kunnen we met het blote oog niet alle huidaandoeningen zien. Daarom maken we met de Observ 520 gebruik van de nieuwste technologie om huidproblemen op te sporen. Dit apparaat maakt het met het mogelijk om eventuele huidaandoeningen direct te herkennen. De Observ 520 is daarmee een geavanceerd model voor huidscans waarmee nauwkeurige behandelplannen opgesteld kunnen worden.

De werking van de Observ Huidscan bij een huidanalyse

De Observ 520 is gemaakt voor het maken van een nauwkeurige huidscan, die we graag gebruiken voor een grondige huidanalyse. Met meerdere lichtbronnen kunnen we zes verschillende foto’s van uw gezicht maken. Deze foto’s laten het aantal en de grote van de poriën zien, de gelijkmatigheid van de huid, de diepte van de rimpels en de uv-schade. Onze huidspecialisten krijgen hierdoor een beter beeld van de conditie van uw huid. De Observ Huidscan meet bijvoorbeeld de huidschade door zonlicht, pigmentatie stoornissen, verstopte poriën of couperose. Met een nauwkeurige huidanalyse kunnen wij voor het beste resultaat gaan.

Bel ons voor een afspraak

Wilt u graag een huidscan laten uitvoeren? Wij zorgen voor een grondige scan met de nieuwste technologieën. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een intakegesprek. Bel ons op 0184-615512, ook bij vragen of de behoefte aan meer informatie.