• Persoonlijk behandelplan
  • Vergoed door zorgverzekering
  • Gratis intakegesprek

Verwijderen van huidoneffenheden

Voor het verwijderen van huidoneffenheden zoals wratjes, bultjes of huidkleurverschillen, schakelt u de hulp in van Huidinstituut Callista in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen en het verzorgen van de huid. Huidoneffenheden kunnen voorkomen als uw lichaam te veel blootgesteld is aan zon, als u ouder wordt of als het erfelijk is aangelegd. Er ontstaan dan goedaardige huidtumoren zoals steelwratjes.

Het verwijderen van wratjes met verschillende methodes door onze specialist in Hardinxveld-Giessendam

Tijdens een intakegesprek bekijken wij uw huidoneffenheden goed. Afhankelijk van de grootte, de plek, de dikte en de hoeveelheid wratjes of bultjes stellen wij een passend behandelplan op. Denk hierbij aan een elektrocoagulatie, een cryotherapie of een YAG-behandeling. Na afloop van het verwijderen van de wratjes bij ons in Hardinxveld-Giessendam duurt het genezingsproces tot ongeveer twee weken. Iedere behandeling maakt uw huid gladder en egaler, waarna u weer gaat stralen in uw dagelijkse leven.

Plan een gratis intakegesprek in

Wilt u graag uw wratjes laten verwijderen door een huidspecialist in Hardinxveld-Giessendam? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een behandeling op maat. Ook kunt u bij ons terecht om bijvoorbeeld Dermalogica te kopen. Neem contact met ons op via 0184-615512. Wij staan u graag te woord.