SKIN CARE THERAPIST Willy Vlot
BEREIKT EXPERT STATUS MET HET DERMALOGICA “EXPERT” PROGRAMMA
Willy Vlot, gecertificeerde skin care therapist biedt een professionele skin treatment aan bij Schoonheidsinstituut Callista,
Hardinxveld-Giessendam,zij heeft onlangs de Expert Status behaald, deze prestigieuze status wordt toegekend door Dermalogica (www.dermalogica.nl).
Schoonheidsinstituut Callista werkt met Dermalogica producten en biedt unieke behandelingen aan die speciaal door dit merk zijn samengesteld.
Het Dermalogica expert programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorie lessen aangeboden door gecertificeerde experts van Dermalogica.
Het programma met drie verschillende niveaus, namelijk Certified, Specialist en Expert, brengt de kennis en vaardigheden van de skin care therapists op een niveau van wereldklasse waardoor de skin care therapists meer afspraken zullen krijgen en zo de salon succesvol zullen maken.
In de verschillende stadia van de trainingen leren de skin care therapists de huid te analyseren aan de hand van de Dermalogica Face Mapping® huidanalyse, het toevoegen van hand-, voet- en hoofdmassages aan de reguliere treatment, commercieel denken, exfoliatie technieken, huidkalmerende treatments, huidverhelderende treatments en het verminderen van hyperpigmentatie.
“Het essentiële element van het Expert programma is de passie van de skin care therapist” zegt Jane Wurwand, oprichtster van Dermalogica. Het effect van de producten hangt af van de focus en energie die de skin care therapist geeft, dit maakt haar expertise zo essentieel in deze veranderende samenleving.
Willy Vlot is sinds 1991 eigenaar en werkzaam bij Schoonheidsinstituut Callista . Ze is één van de weinige skin care therapists die deze onderscheiding krijgt per jaar in Nederland en België.
foto van Schoonheidsinstituut Callista.18895_845383448889661_6048134117331668587_n