Vergoeding voor ontharen

Bent u benieuwd of u recht heeft op een vergoeding als u bepaalde lichaamsdelen laat ontharen bij onze specialist in Hardinxveld-Giessendam? Wij helpen u graag dit uit te zoeken. Bij Huidinstituut Callista kunt u verschillende lichaamsdelen definitief laten ontharen, waaronder de oksels, de schaamstreek en de bovenlip en kaaklijn. Een ontharing kan heel handig zijn als u het zat bent om telkens te moeten scheren, harsen of epileren.

Krijgt u een vergoeding bij het ontharen van uw lichaam?

Als u besluit om bij ons instituut bepaalde lichaamsdelen te ontharen, wilt u natuurlijk weten of er sprake is van een vergoeding. Hiervoor hebben wij goed nieuws. Veel zorgverzekeraars vergoeden namelijk een gedeelte of zelfs de gehele kosten die gepaard gaan met de behandelingen in het gezicht. Dit is echter wel afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Vraag ons om meer informatie over vergoedingen

Als u een vergoeding wilt voor het (elektrisch) ontharen van uw gezicht, heeft u daar vaak wel recht op. Dit is wel afhankelijk van de polisvoorwaarden. Voor meer informatie over de vergoedingen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met onze uitgebreide kennis op het gebied van ontharen en de daarbij bijhorende mogelijkheden voor een vergoeding. Bel ons op 0184-615512.