• Persoonlijk behandelplan
  • Vergoed door zorgverzekering
  • Gratis intakegesprek

Permanente eyeliner bij een specialist in Hardinxveld-Giessendam

Als u voor permanente eyeliner kiest, bent u bij Huidinstituut Callista in Hardinxveld-Giessendam verzekerd van een professionele behandeling. Met een ultradunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid aangebracht. Na deze behandeling is uw eyeliner altijd perfect bijgewerkt en ziet u er verzorgt uit.

Prachtige ogen met permanente eyeliner bij ons in Hardinxveld-Giessendam

Een permanente eyeliner kan bij ons instituut in Hardinxveld-Giessendam op diverse mogelijkheden worden gezet, afhankelijk van je wensen. U heeft de keuze uit:

  • Infralash eyeliner: dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, die heel subtiel is en zorgt voor natuurlijke en sprekende ogen. De infralash vult de wimperrand op, je krijgt een volle wimperrand.
  • Infralash eyeliner met ombre schaduw: Dit is een lijntje tussen de wimperrand, naar boven toe uitlopend als een poeder/ombre schaduw.
  • Klassieke eyeliner: Een mooie klassieke eyeliner met een iets liftend effect op het oog.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Wilt u graag permanente eyeliner laten zetten door een ervaren specialist in Hardinxveld-Giessendam? Of wilt u een andere vorm van permanente make-up, zoals wenkbrauwen of lipcontouren? Maak dan direct een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Huidinstituut Callista. Wij helpen u graag met deskundig advies. Ook voor problemen aan uw huid, zoals couperose of grove poriën, kunt u ons inschakelen. Bel ons voor vragen op 0184-615512