Heel blij zijn we met onze nieuwe Diode laser PRO Triplewave laser .

Deze machine is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 8 behandelingen behaal je volgens onze klanten een haarreductie tot 90%. De diode laser is geschikt voor ieder huidtype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden. Zo kunnen we het gehele jaar door blijven behandelen.

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -12 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de cliënt en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren.
Tijdens de behandeling dringt laserlicht door de huid en wordt geabsorbeerd door melanine. De absorptie verhoogt de temperatuur in de haarzakjes en vernietigt thermisch de cellen die de groei van haar veroorzaken. Ons laserapparaat straalt 3 golflengtes uit bij iedere shot. Bij traditionele apparaten is dit er maar één.

Het menu van het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu’s waardoor je altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt.
Voorzien van 3 golflengten: Alexandriet, diode en YAG
De drie golflengten hebben verschillende laserkarakteristieken. Elke golflengte bereikt een andere diepte in het weefsel en in verschillende structuren van de haarzakjes. Op deze manier kan de meest effectieve en pijnloze behandeling worden gegarandeerd. Diode ICE Laser Triple Wave bereikt de veiligste laserontharing en kan ook de grootste lichaamszones behandelen.


Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering!